Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 06.11.2018 11:15:12

Išče se hiša v Torinu! RONALDO bo v Juventus pripeljal ZVEZDNIKA REALA!

Reuters
Cristiano Ronaldo je s prihodom v Juventus poskrbel za nogometno eksplozijo v Italiji.

Portugalec je vodja torinskih črno-belih, ki so z njegovim prihodom postali eni glavnih kandidatov za osvojitev lige prvakov. Sam si seveda močno želi, da bi jo tudi osvojili, saj bi s tem imel veliko možnosti, da bi dobil zlato žogo.

Ronaldo bo zato naredil vse, da se to tudi uresniči. Prepričan je, da ekipa rabi še kakšno okrepitev in pred vrati Juventusa je po poročanju španskega Don Balona že prva potencialnan okrepitev, pri čemer gre za njegovega bivšega soigralca iz Reala.

Da, v preteklosti se je veliko govorilo o njegovem zelo dobrem prijatelju Marcelu, ki so ga mnogi povezovali s selitvijo v Juventus, toda vsaj zdaj se to (še) ne bo zgodilo. Ronaldo je namreč za svojo prvo 'tarčo' izbral drugega igralca. Odločil se je, da je treba okrepiti vratarsko mesto, saj očitno ni zadovoljen z Wojciechom Szczesnyjem in Mattio Perinom, ki sta naslednika legendarnega Gianluigija Buffona.

Zato je Ronaldo upravi kluba predlagal, da pripelje Keylorja Navasa. Slednji je po prihodu Thibauta Courtoisa pri Realu izgubil mesto med vratnicama in tudi predsednik Florentino Perez bi bil pripravljen Kostaričana prodati.

Govori se, da bi zanj rad dobil okoli 15 milijonov evrov, kar je za 31-letnika precej visoka vsota, vendar pa bodo Italijani zagotovo poskušali uslišati željo svoje prve violine. Navas verjetno že lahko začne iskati hišo v Torinu ...

keylor navas real
Reuters

Članki iz rubrike