Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
3 06.11.2018 09:45:06

RAZKRIVAMO! Dolgoletni ZVEZDNIK JUVENTUSA v igri za selektorja SLOVENIJE! Če bo Kek rekel ne, ...

Primož Lavre
Slovenija ima selektorja, toda v bistvu ga vendarle še vedno nima. Radenko Mijatović se je odločil za začasno rešitev, reprezentanca bo zadnji dve preizkušnji v ligi narodov proti Norveški v Ljubljani in Bolgariji v Sofiji odigrala pod vodstvom Igorja Benedejčiča.

Odgovora na vprašanje, kdo bo na slovenskem selektorskem stolčku nasledil Tomaža Kavčiča, še vedno nismo dobili. Marsikdo je pričakoval hitro odločitev NZS, toda predsednik Radenko Mijatović je vendarle imel premalo časa, da bi dolgoročno rešitev našel že v pričakovanju končnice lige narodov. Zato je posegel po rezervni oziroma začasni različici in od petkovega dopoldneva je jasno, da bo izbrano vrsto proti Norveški in Bolgariji vodil Igor Benedejčič, ki se je prejšnji teden s selekcijo U-17 uvrstil v drugi krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo, v zgodovino pa se je vpisal kot strelec prvega gola za Slovenijo.

Kako velike so malenkosti?
Kakopak bi bilo idealno, če bi se prvi mož zveze že dogovoril za sodelovanje z želenim strokovnjakom, ki bi nemudoma začel svoje delo, a to očitno ni bilo mogoče, zato je gotovo prav, da Radenko Mijatović odločitve ni sprejel na silo. Zdaj je dobil nekaj dodatnega časa in manevrskega prostora, ni pa skrivnost, da prva tarča ostaja Matjaž Kek.



Še dva kandidata
Seveda pa se samo po sebi zastavlja vprašanje, kaj v primeru, če predsednik zveze in nekdanji selektor naposled ne bosta dosegla dogovora? Ima Radenko Mijatović tudi rezervno različico, a je tako prepričan, da se bo uskladil z Matjažem Kekom, da se s kom drugim sploh ne pogovarja? Po naših informacijah sicer verjame, da se bo z Mariborčanom našel na isti valovni dolžini, toda hkrati ima v mislih tudi scenarij, da bi se moral podati v lov za kakšnim drugim strokovnjakom. Menda ima v mislih dva; hrvaškega in srbskega. Kdo je slednji, nam ni uspelo izvedeti, zato pa so nam naši viri prišepnili, da je drugi Igor Tudor. Otrok Hajduka, ki je bil kar devet let član velikega Juventusa, v dresu s hrvaškim grbom je odigral 55 tekem in bil član zasedbe, ki je leta 1998 na svetovnem prvenstvu v Franciji osvojila bronasto kolajno.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: slovenija, tudor

Članki iz rubrike