Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 23.10.2018 22:31:09

HUDA NESREČA ruskih navijačev v Rimu! Kar leteli so eden čez drugega, enemu so amputirali nogo (VIDEO)

Reuters
Ruski nogometni navijači niso ravno na dobrem glasu. V zadnjih letih predstavljajo strah in trepet, kjerkoli se pojavijo. Tudi v Rim so prišli, navijači CSKA-ja namreč, na tekmo lige prvakov z Romo.

Vendar, tokrat so jo skupili ravno Rusi. In to domnevno po lastni krivdi. Najmanj 18 navijačev ruskega moštva je resno poškodovanih, potem ko so pod vplivom alkohola skočili na tekoče stopnice na vhodu v metro postajo Repubblica-Teatro dall'Opera v središču italijanske prestolnice.

Do nesreče je prišlo, ker je preveč ljudi hkrati skočilo na stopnice, za nameček so na njih skakali. Stopnice so ponorele, navijači pa so padali eden čez drugega v globino. Najbolj spretni so se rešili s plezanjem čez ograjo. Po prvih informacijah je osem navijačev težje poškodvanih, enemu naj bi celo amputirali nogo. Tega so sprejeli v bolnišnici Andrea Alesini, druge v bolnišnici Pertini.



Metro postaja, kjer je prišlo do nesreče, so takoj zaprli, poškodovane pa so hitele oskrbeti številne ekipe prve pomoči. Na kraj dogajanja so prišli tudi gasilci, ki so reševali ljudi.

Preostali navijači ruske ekipe so na stadionu Olimpico doživeli še en udarec, njihovi ljubljenci so z Romo izgubili kar s 3:0.

Značke: rim, cska, navijači

Članki iz rubrike