002mv Odkrito.si

Sebastian Cavazza pred velikim izzivom

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 20. aprila

čiščenje uvodna Petisvet.si

Vsako nebesno znamenje čisti drugače!

jordan peterson slavoj zizek pl Svet24.si

VIDEO: Tako sta Peterson in Žižek razpravljala o...

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

005mv Njena.si

Lara Komar ima doma tako čednega moža!

eva poklič Njena.si

Eva pretkano vrnila udarec Tomažu!

nu
nu
0 23.10.2018 22:31:09

HUDA NESREČA ruskih navijačev v Rimu! Kar leteli so eden čez drugega, enemu so amputirali nogo (VIDEO)

Reuters
Ruski nogometni navijači niso ravno na dobrem glasu. V zadnjih letih predstavljajo strah in trepet, kjerkoli se pojavijo. Tudi v Rim so prišli, navijači CSKA-ja namreč, na tekmo lige prvakov z Romo.

Vendar, tokrat so jo skupili ravno Rusi. In to domnevno po lastni krivdi. Najmanj 18 navijačev ruskega moštva je resno poškodovanih, potem ko so pod vplivom alkohola skočili na tekoče stopnice na vhodu v metro postajo Repubblica-Teatro dall'Opera v središču italijanske prestolnice.

Do nesreče je prišlo, ker je preveč ljudi hkrati skočilo na stopnice, za nameček so na njih skakali. Stopnice so ponorele, navijači pa so padali eden čez drugega v globino. Najbolj spretni so se rešili s plezanjem čez ograjo. Po prvih informacijah je osem navijačev težje poškodvanih, enemu naj bi celo amputirali nogo. Tega so sprejeli v bolnišnici Andrea Alesini, druge v bolnišnici Pertini.Metro postaja, kjer je prišlo do nesreče, so takoj zaprli, poškodovane pa so hitele oskrbeti številne ekipe prve pomoči. Na kraj dogajanja so prišli tudi gasilci, ki so reševali ljudi.

Preostali navijači ruske ekipe so na stadionu Olimpico doživeli še en udarec, njihovi ljubljenci so z Romo izgubili kar s 3:0.

Značke: rim, cska, navijači

Članki iz rubrike