Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

mamica jozica Svet24.si

FOTO: Jožica po moževi smrti ostala sama z ...

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

toča, Rona-Alpe Svet24.si

VIDEO in FOTO: V silovitem neurju dva mrtva, ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 16. junija

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

nu
nu
0 23.10.2018 22:31:09

HUDA NESREČA ruskih navijačev v Rimu! Kar leteli so eden čez drugega, enemu so amputirali nogo (VIDEO)

Reuters
Ruski nogometni navijači niso ravno na dobrem glasu. V zadnjih letih predstavljajo strah in trepet, kjerkoli se pojavijo. Tudi v Rim so prišli, navijači CSKA-ja namreč, na tekmo lige prvakov z Romo.

Vendar, tokrat so jo skupili ravno Rusi. In to domnevno po lastni krivdi. Najmanj 18 navijačev ruskega moštva je resno poškodovanih, potem ko so pod vplivom alkohola skočili na tekoče stopnice na vhodu v metro postajo Repubblica-Teatro dall'Opera v središču italijanske prestolnice.

Do nesreče je prišlo, ker je preveč ljudi hkrati skočilo na stopnice, za nameček so na njih skakali. Stopnice so ponorele, navijači pa so padali eden čez drugega v globino. Najbolj spretni so se rešili s plezanjem čez ograjo. Po prvih informacijah je osem navijačev težje poškodvanih, enemu naj bi celo amputirali nogo. Tega so sprejeli v bolnišnici Andrea Alesini, druge v bolnišnici Pertini.Metro postaja, kjer je prišlo do nesreče, so takoj zaprli, poškodovane pa so hitele oskrbeti številne ekipe prve pomoči. Na kraj dogajanja so prišli tudi gasilci, ki so reševali ljudi.

Preostali navijači ruske ekipe so na stadionu Olimpico doživeli še en udarec, njihovi ljubljenci so z Romo izgubili kar s 3:0.

Značke: rim, cska, navijači

Članki iz rubrike