hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 23.10.2018 00:32:59

ROMANTIKA! Lepotica prvenstva, preobrat za v učbenike in gol za PRSTE OBLIZNIT' (video)

Reuters
Na zadnji tekmi 9. kroga angleške premier lige sta Arsenal in Leicester sinoči pričarala predstavo, o kateri bodo na Otoku še nekaj časa govorili.

Londončani so na koncu prišli še do desete zaporedne zmage v vseh tekmovanjih, vendar tekma vseh tekem na stadionu Emirates je ponudila še precej več. To je bil v prvi vrsti preobrat domačinov z vrhunskimi akcijami, ki so spominjali na zlate čase Arsenala izpred slabih 20 let.

Gostje so odigrali vrhunski prvi polčas, v katerem bi pravzaprav morali voditi z 2:0, saj je sodnik Chris Kavanagh pri rezultatu 0:0 spregledal očitno roko domačega branilca Roba Holdinga v svojem kazenskem prostoru. Celo več, mož v črnem je bil odlično postavljen, saj se mu je sporna akcija odvila pred očmi, poleg enajstmetrovke pa bi moral iz žepa še potegniti rumeni karton, ki bi bil že drugi (torej, posledično rdeči) ta večer za Holdinga.



Lisice so po avtogolu Hectorja Bellerina vseeno povedle, tik pred koncem prvega polčasa pa je Mesut Özil izid izenačil. To je bil njegov 30. zadetek v premier ligi, s čimer je prehitel Jürgena Klinsmanna in postal najboljši nemški strelec v zgodovini angleškega prvenstva.

Kdo ve, kaj bi bilo, če se to ne bi zgodilo. Brez rezultatskega zaostanka so namreč domači nogometaši zablesteli v nadaljevanju srečanja in z dvema zadetkoma Pierra-Emericka Aubameyanga, ki je v igro vstopil v 61. minuti, potopili goste. Gabonec je bil dvakrat uspešen v vsega petih minutah, zadetek za 3:1 pa je bil še posebej spektakularen. Akcijo je pravzaprav začel vratar Bernd Leno, mreža pa se je zatresla po desetih natančnih podajah od noge do noge, ko je gostujoča obramba nemočno pristala na kolenih.

Značke: arsenal, aubameyang

Članki iz rubrike