jasmina kandorfer Odkrito.si

Globoka žalost slovenske voditeljice: jokala v ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. decembra

darilo Petisvet.si

Čarobna darila za vsako nebesno znamenje posebej

beltinci_bankomat Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ostala je globoka luknja: v ...

Sophida Kanchanarin Svet24.si

Kritizirala je stvaritev princese, sedaj ji grozi ...

Meghan Markle Njena.si

FOTO: Tako velik je že trebušček Meghan Markle

salome2 Njena.si

Salome se je življenje obrnilo na glavo

nu
nu
0 26.09.2018 08:43:04

Nazaj na KRAJU ZLOČINA! Bivši trener Olimpije Ilija Stolica se VRAČA - in to SKUPAJ Z LINTO!

www.alesfevzer.com
Ilija Stolica se vrača.

Ni nemogoče, da bosta Ilija Stolica in Aleksandar Linta že kmalu vnovič združila moči. In to na kraju zločina, če smemo dodati. V Voždovcu so v teh dneh namreč zamenjali trenerja, zaradi skromnih rezultatov se je moral posloviti Branko Vojinović. Ob tem sta se prvi človek kluba iz Beograda Marko Zdravković in direktor Goran Grkinić odločila, da bosta poskušala na vsak način skleniti dogovor s Stolico, ki je Voždovac že vodil.

Nekdanji trener Olimpije je bil šef kluba, ki ima stadion na strehi nakupovalnega središča, med novembrom 2016 in decembrom 2017, v tem času je vodil 46 tekem. Imel je več zmag (20) kot porazov (16), dejansko je kot trener Voždovca pustil dovolj dober vtis, da je bil takrat celo med kandidati za trenerja kultnega Partizana. Po slovesu od Ljubljane je bil sicer nekdanji trener novosadske Vojvodine tudi v igri za prevzem skopskega Vardarja in beograjskega Zemuna, a se ne s prvim ne z drugim ni uspel dogovoriti.

Če Stolica ne bo sprejel ponudbe Voždovca, bo pri slednjem za vajeti skoraj zagotovo poprijel Predrag Rogan, nekdanji pomočnik prav tako bivšega trenerja Olimpije Marka Nikolića.

Članki iz rubrike