andrej škufca 2 Odkrito.si

Andrej Škufca o nosečnosti: Dolgo sva čakala

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 22. oktobra

jasnovidnost Petisvet.si

Čutila sem, da se bo sinu zgodilo nekaj groznega

lapajne1 Svet24.si

O prijatelju Jerneju Šugmanu: Tega nihče ne ...

Emi Nikočević– OBREZ!!! Svet24.si

Emi ne prenese hinavščine

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

Indira Ekić Njena.si

Takšen trebušček ima Indira Ekić!

nu
nu
0 26.09.2018 08:43:04

Nazaj na KRAJU ZLOČINA! Bivši trener Olimpije Ilija Stolica se VRAČA - in to SKUPAJ Z LINTO!

www.alesfevzer.com
Ilija Stolica se vrača.

Ni nemogoče, da bosta Ilija Stolica in Aleksandar Linta že kmalu vnovič združila moči. In to na kraju zločina, če smemo dodati. V Voždovcu so v teh dneh namreč zamenjali trenerja, zaradi skromnih rezultatov se je moral posloviti Branko Vojinović. Ob tem sta se prvi človek kluba iz Beograda Marko Zdravković in direktor Goran Grkinić odločila, da bosta poskušala na vsak način skleniti dogovor s Stolico, ki je Voždovac že vodil.

Nekdanji trener Olimpije je bil šef kluba, ki ima stadion na strehi nakupovalnega središča, med novembrom 2016 in decembrom 2017, v tem času je vodil 46 tekem. Imel je več zmag (20) kot porazov (16), dejansko je kot trener Voždovca pustil dovolj dober vtis, da je bil takrat celo med kandidati za trenerja kultnega Partizana. Po slovesu od Ljubljane je bil sicer nekdanji trener novosadske Vojvodine tudi v igri za prevzem skopskega Vardarja in beograjskega Zemuna, a se ne s prvim ne z drugim ni uspel dogovoriti.

Če Stolica ne bo sprejel ponudbe Voždovca, bo pri slednjem za vajeti skoraj zagotovo poprijel Predrag Rogan, nekdanji pomočnik prav tako bivšega trenerja Olimpije Marka Nikolića.

Članki iz rubrike