Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 26.09.2018 08:10:55

Morda ne bi PREŽIVEL DO JUTRA! Rožmanova izpoved: TAKOLE sem se boril zase in za svoje življenje!

Simon Rožman
Grega Wernig
Potem ko jim je v preteklem obdobju nekajkrat obrnila hrbet, je bila v obračunu z Mariborčani sreča domžalska zaveznica, s pomočjo katere so dvakratni prvaki ostali neporaženi, remi pod Kalvarijo je pravšnja psihološka injekcija pred nadaljevanjem sezone. Danes rumene čaka zahtevno gostovanje v Krškem, v pričakovanju dvoboja na stadionu Matije Gubca pa je Simon Rožman spregovoril tudi o bolezni, zaradi katere ga osem dni ni bilo z ekipo, in dramatičnih trenutkih, ki jih je preživljal.

Domžalčani so bili pod Kalvarijo drugačni, kot smo jih navajeni. Niso bili dinamični in atraktivni, temveč so se tekme lotili pragmatično; z nekoliko bolj obrambno držo in bojevniškim pristopom. Številni so bili prepričani, da ekipa, v kateri je kar nekaj ’umetnikov’, tega ne bo zmogla, toda Senijad Ibričić in soigralci so pokazali, da so sposobni tudi tovrstne preobrazbe, kar je prav gotovo dodatna kakovost zasedbe. »S tem spoznanjem sem prav gotovo zadovoljen, sicer pa smo trenutno v takšnem stanju, da smo bili tako rekoč primorani razmišljati v tej smeri. Da, imeli smo tudi nekaj sreče, čeprav bi na koncu lahko osvojili celo ves izkupiček, toda z izplenom v Ljudskem vrtu smo zadovoljni. Tudi ali predvsem zaradi psihološkega učinka,« pravi Simon Rožman.

Verjamem, da so si nalili čistega vina
Pristop njegovih varovancev je bil na zares zelo visoki ravni. »Tudi moja odsotnost v preteklem obdobju je gotovo vplivala na ekipo, a ko sem se vrnil, sem igralcem jasno sporočil, da je vrag odnesel šalo. Postavili smo neka nova pravila, ker je dejstvo, da ti igralci morajo kazati več. O tem ni niti najmanjšega dvoma. In ko bodo vsi posamezno pokazali več, bo tudi moštvo sposobno biti na neprimerno višji ravni. Pomembno je, da se tega zavedajo. Z njihovim odzivom sem zadovoljen, delo na treningih je temu primerno. Drži, da je bil pristop v Mariboru zelo dober, predvsem pa verjamem, da so si fantje nalili čistega vina in da bomo lahko s tem nadaljevali. Da je to temelj, na katerem bomo gradili naprej.«

Na kakšen način je odsotnost šefa vplivala na igralce? Mar ni bilo dovolj resnosti, so morda ’zabušavali’?

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: rožman, domžale

Članki iz rubrike