Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 13.09.2018 12:40:55

Kontroverzni Italijan napovedal odhod velikega zvezdnika Juventusa: Poslal sem mu sporočilo in ...

Pri Juventusu očitno ni miru.

Juventus je s prihodom Cristiana Ronalda pridobil ogromno. Ne zgolj velikanske baze navijačev, ki jo je s seboj pripeljal sloviti Portugalec, ampak tudi v obliki prihodkov. Te so po prestopu rekordni, delnice kluba so se močno povzpele, vse pa le ni tako rožnato.

Zaradi Ronalda je Juventus precej bolj pod drobnogledom, kot je bil pred Portugalcem, težave pa so se očitno pojavile tudi znotraj ekipe, v kateri zvezdnikov kar mrgoli.

Vse skupaj je še dodatno zaostrila ena najbolj kontroverznih oseb v italijanskem nogometu. Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je že pred časom kar sam kontaktiral Paula Dybalo in mu svetoval, naj čim prej zapusti Italijo. "Pred dvema letoma sem Paulu poslal sporočilo, naj se čim prej preselil na Španijo. 'Tam se igra pravi nogomet, ne ostani v Italiji,' sem mu dejal. To se bo zgodilo slej ali prej. Juventus si želi nekaj zaslužiti, prepričan sem, da bo do prestopa prišlo že januarja. Juventus ima veliko dobrih igralcev, vsi težko igrajo, največja napaka pa je, da Dybala ne igra. Tega ne govorim zgolj zato, ker je bil nekoč član Palerma," je za angleške medije dejal Zamparini in za konec ponudil tudi zanimivo primerjavo. "Spomnim se, ko je Ibrahimović okrepil Barcelono. Ker ni mogel konkurirati Messiju, je odšel. Nekaj podobnega bi se lahko zgodilo z Ronaldom pri Juventusu."

Značke: juventus, dybala

Članki iz rubrike