mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 13.09.2018 11:49:16

GROZLJIVO! Na bruhanje! Napad na Bonuccija in njegove otroke, ki je šokiral svet!

Preprosto preveč pretresljivo, da bi bilo lahko resnično.

Branilec Juventusa je bil deležen nečesa resnično grozljivega. Neznanci so namreč na njegovem odlično obiskanem profilu izvedli očitno načrtovan napad s sporočili, ki so se slovitega nogometaša lotili na način, ki je resnično šokiral. Profil so preplavili z grožnjami s smrtjo, ki so že same po sebi ostudne; še toliko bolj pa so bile, ker za tarčo niso vzele življenja nogometaša, temveč njegovih dveh sinčkov.

Napadalci so uporabili resnično grozljive besede, s katerimi so Bonucciju zaželeli, naj mu oba otroka umreta, še toliko bolj pa je napad boleč zaradi dejstva, da se je Italijan več kot leto dni boril z izjemno nevarno, celo smrtno nevarno boleznijo enega od otrok. Ni jasno, ali so se napadalci na tako grozljiv način na družino Bonucci spravili zato, ker je po zgolj enem letu zapustil Milan, h kateremu je prišel z velikimi načrti in celo s kapetanskim trakom. Ali zato, ker se je vrnil k Juventusu, pri katerem je v prejšnji sezoni veljal za velikega izdajalca.

Bonucci je vsa grozljiva sporočila uspel izbrisati, nato pa je svet nagovoril z naslednjimi besedami: "Morda bomo nekega dne živeli v boljšem svetu, toda trenutno imamo opraviti s svetom, pred katerim skušam zaščititi svoje otroke. Upam, da jih bom lahko obdržal čim dlje od tega sveta. Od teh ljudi. Od nasilja, ki ga oblikujejo dejanja, besede in misli." Je sploh treba kaj dodati?   

Značke: bonucci, otroci, napad

Članki iz rubrike