Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.09.2018 09:36:40
Deli članek:

TO JE PAČ REAL! Kar so naredili Keylorju Navasu ob POZIRANJU Z NAGRADAMI, je ... svinjarija!?

Nezadovoljni so mnogi navijači in praktično vsi nevtralni nogometni navdušenci.

Morda se ne strinjamo ravno s številnimi, ki pravijo, da je šlo za klasično svinjarijo, vsekakor pa se strinjamo z ugotovitvijo, da je Real vse skupaj izpeljal nadvse neposrečeno in da bi se zadeve vsekakor moral lotiti malce drugače. Namreč ceremonije na stadionu Santiago Bernabeu, med katero so trije člani kraljevega kluba navijačem pokazali nagrade in dobili zaslužene ovacije s tribun. Pri tem ko je skupil pogosto zaničevani Keylor Navas. 

Kostaričan je bil v četrtek razglašen za najboljšega vratarja lanske lige prvakov, Sergio Ramos je postal najboljši branilec, Luka Modrić pa najboljši vezist in hkrati najboljši nogometaš v Evropi za sezono 2017/18. Vsi trije so prijeli v roke prestižna priznanja in uživali v vzklikanju navijačev, nato pa je sledilo nekaj precej mučnega. Medtem ko sta Ramos in Modrić preprosto predala lovorike klubskim uslužbencem in se postavila na igrišču, je Navasa doletelo nekaj drugega. 

Kot kakšen postrešček je odnesel nagrado z igrišča in se moral preobleči v opremo rezervnega vratarja, kajti Real se je odločil, da bo ravno na tej tekmi prvi golman novinec v moštvu Thibaut Courtois. Marsikdo je potezo označil za skrajno nespoštljivo in kruto, spoh ker je Navas na uvodnih tekmah svoje delo opravil več kot odlično. Dobiti nagrado za najboljšega vratarja celotne lige prvakov na tak način je resnično nekaj, kar se lahko zgodi le pri Realu.