Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.09.2018 08:23:19
Deli članek:

Hrvaški junak z vso silo udaril po Ronaldu: Nikoli ga ne bi želel imeti v ekipi!

Reuters
Cristiano Ronaldo

Morda celo največji junak hrvaške reprezentance je v pogovoru za domače medije odkrito in brez dlake na jeziku spregovoril o Cristianu Ronaldu.

Odsotnost Cristiana Ronalda na gala prireditvi, ki jo je v monaku pripravila Uefa, še zmeraj buri duhove. Sprva je bil celo napovedan, a na koncu se ni prikazal. O razlogih za to številni zgolj ugibajo, pojavila so se namigovanja, da je že pred podelitvijo nagrad najboljšim spoznal, da ne bo izbran za najboljšega nogometaša minule sezone lige prvakov, zaradi česar se je raje odločil ostati v Torinu.

Mnogi trdijo, da je bilo to zgolj novo sebično dejanje sicer enega najboljših nogometašev vseh časov. Tako meni tudi hrvaški selektor, ki je v pogovoru za Sportske novosti spregovoril tudi o Ronaldu. In to na način, ki ga mnogi ne bi pričakovali. "Ronaldo je sebičen in nikoli si ga ne bi želel imeti v svoji ekipi," je dejal Zlatko Dalić in nadaljeval: "On je eden tistih igralcev, ki meni, da ni pomembno, če njegova ekipa izgubi, pomembno je le, da sam doseže zadetek."