Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.09.2018 09:12:43
Deli članek:

JE TO MOGOČE? Ne boste verjeli, KAJ JE RONALDO POČEL, ko tudi na tretji tekmi ni ZABIL GOLA!

Profimedia

Pritisk na ramenih Cristiana Ronalda je vse večji.

Na njegovi tretji tekmi za Juventus je stara dama še tretjič zmagala, toda ob tem se še tretjič Portugalec ni vpisal med strelce. Italijanski (pa seveda ne samo italijanski) so to podrobnost razumljivo postavili v središče pozornosti, vse več pa je govoric, da je Cristiano izjemno nervozen in da se to kaže v nekaterih njegovih reakcijah in v odnosu do soigralcev. To pa so govorice, ki jih je trener Juventusa odločno zanikal. 

"Ali Ronaldo trpi in se jezi? Niti približno, ravnokar sem ga videl, da se je smejal na vsa usta. Smeji se celotni situaciji, kajti zelo dobro ve, kaj se dogaja," je razkril Massimiliano Allegri. "Seveda si želi na vsak način doseči zadetek, kajti je najboljši na svetu in želi to čim prej pokazati tudi v novem okolju. Toda to so pač trenutki, ko mu na eni strani žoge ne gredo noter, na drugi pa ga nasprotniki ne podvajajo, temveč nanj pošiljajo tri igralce," je še dejal trener. 

"Je pa Ronaldo več kot dovolj izkušen, da ve, da zaradi treh igralcev, ki jih veže nase, več prostora dobijo njegovi soigralci. Tudi to je zelo pomembno in tudi temu se je Cristiano močno nasmejal," je šel razkril Allegri. Ali mu verjamete, pa je seveda vaša stvar.