podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 25.08.2018 15:11:35

Niko Kovač NAVDUŠIL: Namočil sodnika, ki je Bayernu 'pomagal' do zmage (video)

.
vszi
Bayern je nemško prvenstvo začel z zmago nad Hoffenheimom. Bilo je 3:1, a je bila pot do treh točk zelo težko priborjena, po koncu obračuna pa je vse s svojo iskrenostjo navdušil novi strateg Bayerna Niko Kovač.

Do 79. minute je bilo 1:1, takrat pa je glavni sodnik po dvoboju Francka Riberyja in Håvarda Nordtveita, pri katerem je Francoz očitno zaigrano kar 'poletel' po zraku (akcija se začne pri 2:20 minute), dosodil najstrožjo kazen. Robert Lewandowski je izvajal enajstmetrovko, ki jo je vratar Oliver Baumann obranil, a je bil pri žogi prvi rezervist Arjen Robben, ki jo je pospravil v mrežo.

Toda po ogledu posnetka je sodnik dosodil ponovitev enajstmetrovke. V drugo je bil Lewandowski uspešen in Bayern je povedel z 2:1. Robben se je nato v 90. minuti vendarle vpisal med strelce, ko je postavil končni rezultat dvoboja.

Po srečanju pa je trener Bayerna Niko Kovač povedal, da je imelo njegovo moštvo veliko sreče, da je prišlo do zmage. Še več, celo 'namočil' je sodnika Bastiana Dankerta, ki je tako velikodušno piskal enajstmetrovko za Bayern. "Sam ne bi dosodil enajstmetrovke," je po srečanju priznal Kovač. "Navijači so videli solidno tekmo in naša zmaga je glede na število priložnosti zaslužena. Toda tisto, kar ni bilo dobro, je, kako nam je Hoffenheim otežil delo, tako da nismo našli veliko poti za prodore po sredini igrišča."

Bayern je bil zelo neprepričljiv in bo moral precej popraviti svojo igro, če bo želel doseči zastavljene cilje. Zmago pa so Bavarci drago plačali, krilni napadalec Kingsley Coman si je namreč huje poškodoval gleženj in bo počival približno tri mesece.

Vrhunce obračuna si lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike