Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.08.2018 09:48:09
Deli članek:

HUH, tole se NE BO dobro končalo: Modriću v Realu ni prav NIČ PRIJETNO!

Tom Dubravec / CROPIX

Kapetanu hrvaške izbrane vrste in članu Reala Luki Modriću se je poleti veliko dogajalo.

Po osvojenem naslovu svetovnega podprvaka z reprezentanco bi moral biti široko nasmejan. Saj je tudi bil, a mu je nasmeh zbledel, ko je bilo treba rešiti prihodnost na klubski ravni.

Dolgo se je špekuliralo, da bo zapustil madridski klub in se preselil k Interju, kar je tudi sam želel. Na kncu se mu želja ni uresničila, klub ga je na silo zadržal, kar verjetno ni dobro za nobeno od vpletenih strani. Pri Realu so jezni na Modrićeve zastopnike in verjetno tudi na fanta, ker jih je želel zapustiti, Modriću pa se ni izpolnila želja, ki jo je jasno izrazil.

Toda stvari se tu še ne končajo. Zdaj so v javnost prišle tudi informacije, ki so veljale za skrbno varovano skrivnost. Inter sploh ni bil edini klub, ki mu je bil ponujen Modrić. Daleč od tega.

Italijanski mediji so namreč razkrili, da je bil ponujen tudi svojemu nekdanjemu klubu - Tottenhamu. Vendar pa Londončani niso pokazali prav nikakršne želje po ponovnem sodelovanju z njim. Še več, Tottenham na nogometni tržnici sploh ni sodeloval, saj igralcev ni niti prodajal niti kupoval.

Zdaj pa se je zadeva še dodatno zapletla. Španski Cadena SER je celo poročala, da pri Realu resno razmišljajo o tem, da bi kazensko ovadili Modrićeve zastopnike, ker so igralca z veljavno pogodbo brez vednosti Reala ponujali drugim klubom. "Pri Realu so besni na zastopnike Luke Modrića, ker so izvedeli, da so ti igralca ponudili Interju in še enemu od elitnih evropskih klubov. Zato klub resno razmišlja o tožbi zoper predstavnike hrvaškega nogometaša, ker so te stvari počeli brez vednosti Reala," so poročali pri omenjeni španski radijski postaji.