nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 24.08.2018 18:06:49

Mourinho v VELIKIH TEŽAVAH: Portugalcu se je ZAMAJAL VES SVET!

Reuters
Pri Manchester Unitedu se iz dneva v dan dogajajo stvari, ki zelo nazorno kažejo na to, da na Old Traffordu trenutno vlada pravi kaos.

Začelo se je s tem, da je Jose Mourinho glasno kritiziral vodstvo kluba, ki mu ni pripeljalo želenih igralcev, s katerimi bi okrepil zasedbo, s katero je v prejšnji sezoni postal angleški podprvak.

Stvari so šle res zelo daleč, hkrati pa Portugalec ni varčeval niti s kritikami na račun nekaterih svojih igralcev, pri čemer so se pod plazom različnih obtožb znašli predvsem Paul Pogba, Anthony Martial in tudi Alexis Sanchez.


Za nameček je United v drugem prvenstvenem krogu doživel boleč poraz na gostovanju pri Brightonu, kar je samo še dodatno podžgalo dogajanje v klubu. Po poročanju Timesa je Mourinho po nedeljskem porazu z igralci komajda spregovoril kakšno besedo. Zelo glasno pa se govori o tem, da bo kmalu dobil nogo.

Toda Mourinho je odločen, da želi zadržati trenutno službo. Bojda naj bi že povedal, da bi zdavnaj odstopil, če bi šlo za kakšen drug klub, v Manchester Unitedu pa se bo boril za svojo službo, čeprav je še vedno besen na podpredsednika Eda Woodwarda, ki po njegovem mnenju ni opravil svojega dela na nogometni tržnici.

Portugalec želi stvari na Old Traffordu obrniti na bolje, na drugi strani pa kar nekaj igralcev verjame, da je samo vprašanje časa, kdaj bodo Mourinha zamenjali. Zanimivo pa je, da so se navijači spravili na podpredsednika in ne na Mourinha, čigar besede so jih očitno bolj prepričale.

Članki iz rubrike