reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 17.08.2018 10:29:01

ŠOK na zadnji dan prestopnega roka v Italiji: Zvezdnik Lazia se seli k VELIKEMU RIVALU!

.
Reuters
Sergej Milinković-Savić je eden izmed najbolj iskanih nogometašev v tem prestopnem roku. In kot kaže se bo danes resnično preselil.

Srbskega reprezentanta se je povezovalo s prestopom v Juventus, Real Madrid, PSG, Manchester United, Manchester City, Chelsea, ... Toda pri Laziu so želeli za fanta iztržiti okoli 120 milijonov evrov, čeprav so upali, da bi se 'vojna' za fantov podpis ceno dvignila na vsaj 150 milijonov, a se to ni zgodilo, saj tega zneska ni bil pripravljen plačati nihče.

Toda vseeno se zdi, da bo 23-letni vezist danes, zadnji dan prestopnega roka v Italiji, vendarle zapustil rimski klub. Preselil naj bi se v Milan. Rdeče-črni so želeli odkupiti njegovo pogodbo, za fanta so ponujali 80 milijonov evrov, toda pri Laziu se za ta denar niso bili pripravljeni ločiti od njega.


Zdaj pa naj bi se kluba dogovorila, da bo Milinković-Savić na San Siro odšel na posodo. Milan bo za to odštel vrtoglavih 40 milijonov evrov, naslednje poletje pa bi za odkup pogodbe dodali še preostalih 80 milijonov evrov.

Pri Calciomercatu so že objavili novico, da je Milan rezerviral termin za zdravniški pregled, toda imena igralca ni razkril.

Članki iz rubrike