kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
1 16.08.2018 23:09:45

Tako Darko Milanič kot Steven Gerrard sta govorila o Ibroxu

Darko Milanič in Steven Gerrard
Grega Wernig
Kaj so povedali akterji obračuna med Mariborom in Rangersom, ki se je v Ljudskem vrtu končal brez golov, škotski velikan je s skupnim izidom 3:1 napredoval v zadnji krog kvalifikacij za ligo Europa.

"Odigrali smo odlično tekmo, veliko smo tekli, se trudili, a žal nismo zadeli. V drugem polčasu so gostje z nešportnimi potezami večkrat prekinili dvoboj in umirili ritem igre, kar nam je še dodatno otežilo delo. Brez dvoma smo napredovanje zapravili v drugem polčasu obračuna v Glasgowu oziroma po prejetem tretjem zadetku," je po spopadu v Ljudskem vrtu povedal trener vijoličastih Darko Milanič.


"Mislim, da smo odigrali dobro tekmo, prišli do celega kupa priložnosti, ki pa jih nismo znali izkoristiti. Res škoda, saj bi se lahko tekma ob enem našem zadetku zelo spremenila in vse bi bilo do konca odprto. Zdaj se moramo odpočiti, saj nam je ta preizkušnja vzela veliko energije in se čim bolje pripraviti na prihajajoči derbi v Ljubljani," pa je dejal Blaž Vrhovec.

Strateg Rangersa Steven Gerrard zadovoljstva ni skrival: "Vedeli smo, da bo tekma težka, saj ima Maribor odlično ekipo z evropskimi izkušnjami. Če pogledamo obe preizkušnji, mislim, da smo zasluženo napredovali. V Glasgowu smo naredili razliko, tu v Mariboru pa smo ohranili mrežo nedotaknjeno, kar je bil tudi naš cilj."

Članki iz rubrike