Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 09.08.2018 13:02:53

Zdaj ni več nobenih dvomov, na to novico so čakali navijači Hrvaške! Predsednik zveze spregovoril o usodi selektorja ...

Profimedia
Kakšna je prihodnost za mnoge prvega junaka hrvaške reprezentance.

Hrvaška nogometna reprezentanca je v mesecu juliju spisala eno največjih pravljic v zgodovini Hrvaške, saj je na svetovnem prvenstvu v Rusiji osvojila drugo mesto. V dneh po koncu prvenstva so se v javnosti pojavila takšne in drugačne informacije v povezavi z nekaterimi glavnimi zvezdniki izbrane vrste, precej nejasen pa je bil selektor reprezentance Zlatko Dalić.


Slednji je dejal, da ne ve, če bo ostal še naprej hrvaški selektor, zdaj pa je z zveze prišlo tudi uradno sporočilo v povezavi s selektorjem. Kot je sporočil predsednik zveze Davor Šuker, bo Dalić še naprej selektor.

"Z Zlatkom se je bilo lepo obuditi lepe spomine in trenutke s svetovnega prvenstva, srebrna medalja pa je dokaz, da so vsi, ki so sodelovali pri tem projektu, opravili dolično delo. Vesel sem, da sva se odkrito pogovorila tudi o tem, kaj bi lahko v prihodnosti izboljšali. Skupaj gremo novim zmagam naproti," je sporočil predsednik zveze, Dalić pa je dodal: "Zdi se mi zelo pomembno, da sva se lahko odkrito pogovorila o vseh temah, zahvaljujem se mu, da je razumel tudi tiste zadeve, ki se mi niso zdele korektne. Mislim, da smo rešili vse težave in se že veselim novih izzivov."

Članki iz rubrike