Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2018 10:16:45
Deli članek:

‘Bil je eden od nas!’ DALMATINSKI PONOS se je poklonil LEGENDARNEMU PEVCU, ki bi svoja prva mesta zamenjal za HAJDUKOVO

Hajduk.hr
Kot vsi Dalmatinci je oboževal nogometni klub Hajduk.

Odšel je hrvaški glasbeni velikan, ki je imel tudi veliko nogometno ljubezen.

V nedeljo zgodaj zjutraj je v splitski bolnišnici po bitki z rakom na pljučih umrl legendarni hrvaški pevec Oliver Dragojević, ki je tudi v Sloveniji izjemno priljubljen. Odšel je v 71. letu starosti.

Znano je, da je bil glasbeni velikan tudi velik ljubitelj nogometa in še večji navijač dalmatinskega ponosa, Hajduk je bil njegova ljubezen. "Bil je del navijaške množice in prav gotovo lahko rečemo: ‘Bil je eden od nas.’ In zato je vsa Hajdukova družina še bolj žalostna, nikoli ga ne bo pozabila," so zapisali na spletni strani Hajduka.

V nadaljevanju so Splitčani dodali, da je sodeloval na številnih klubskih obletnicah in prireditvah, vedno se je rad odzval, še zlasti pa je bil Oliver ponosen, ker je bil eden od izbranih pevcev, ki so nastopili ob 100-letnici rojstva Hajduka. "Jaz sem eden od najbolj gorečih navijačev. Zame je težje sprejeti poraz Hajduka, kot spoznanje, da na kakšnem festivalu nisem bil ravno uspešen. Dal bi svoja tri prva mesta za eno Hajdukovo," je med drugim govoril Oliver Dragojević.