Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

ro
ro
1 29.07.2018 09:06:52

MILIJONI EVROV so v Sloveniji, a se dela še niso začela! RAZKRIVAMO RESNICO o razvpitem nogometnem projektu.

vszi
Kdaj bomo na sončni strani Alp dobili sodobni nogometni kamp?

Informacija, da bo Lendava kmalu dobila sodobno nogometno akademijo oziroma kamp, ki se bo lahko primerjal tudi s tistimi v tujini, je seveda močno odmevala. Tudi ali predvsem zato, ker je največji del finančnih sredstev zagotovila madžarska vlada. Do zdaj je z dvema nakaziloma prispevala že 6,1 milijona evrov; najprej 4,3 milijona in nato še dodatnih 1,8 milijona evrov, toda v zadnjem času je vse skupaj malce utihnilo. Zakaj? Je morda prišlo do zapletov, ki so na Slovenskem tako pogosti?

Slišali smo obljube, da bo sodoben vadbeni center nastal v bržkone rekordnem času, a medtem je vse skupaj malce utihnilo, zato je razumljivo vse več ugibanj o tem, zakaj oziroma kaj se pravzaprav dogaja. "V naslednjih tednih se bo začela gradnja centra pri Dvojezični srednji šoli Lendava, katerega glavni del je igrišče z umetno travo, ki bo namenjeno mlajšim selekcijam. Dogovori so sklenjeni, pogodbe podpisane, čakamo le še na prosti termin pri izvajalcu," pravi član UO NK Nafta Igor Magdič, toda v središču pozornosti je vendarle osrednji del projekta. Kamp z več igrišči, namestitvenimi kapacitetami in še čem …

lendava ac
Aleš Cipot/Fotolens

"Projektiranje je v zaključni fazi, center bo med Termami Lendava in vasjo Trimlini. Zadeva se je malce zavlekla zaradi enostavnega razloga. Projektanti so želeli svoje delo opraviti čim bolj kakovostno in natančno, zato so potrebovali veliko podatkov, drugi razlog pa je ta, da so vsi gradbinci zasedeni, izvajalca trenutno ni na voljo. To je edina resnica. Ni nikakršnega ozadja, ki bi gradnjo na kakršenkoli način ogrožalo. Projekt poteka po načrtu, finančna sredstva so zagotovljena, varno shranjena in bodo tudi namensko uporabljena," je pojasnil Igor Magdič.

Članki iz rubrike