Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
29.07.2018 08:20:16
Deli članek:

V Ljubljani je takšne stvari nemogoče skriti: Zakaj Kronaveter ne igra? Kriv je ...

www.alesfevzer.com

Na obeh tekmah s Qarabagom v kvalifikacijah za ligo prvakov je bil v začetni enajsterici Olimpije, na naslednjih obračunih z Gorico in Crusadersom pa ga ni bilo niti v kadru. Toda ne zato, ker bi bil poškodovan. Rok Kronaveter je zdrav, a ne igra. Z razlogom.

Če je Ilija Stolica pričakoval, da se bo po visoki zmagi nad Severnimi Irci izognil vprašanju o tem, zakaj junaka obeh šampionskih sezon Mandarićeve Olimpije ni bilo niti na klopi za rezerve, se je pošteno uštel. No, zdi se, da je to vendarle pričakoval in da se je na vse skupaj tudi dobro pripravil. Ob omembi Kronavetra je namreč začel govoriti o marsičem, le o tem, kaj se v resnici skriva v ozadju, ne. Bil je skrivnosten, konkretnemu odgovoru se je izmikal, a Ljubljana je vendarle mesto, v katerem je skrivnosti težko ohraniti zase.

In tako je bolj kot ne jasno, zakaj Kronaveter na zadnjih dveh tekmah ni igral. Mariborčan na začasnem delu v Ljubljani se je namreč nedolgo tega s Stolico v garderobi zapletel v manjši spor, zaradi česar se je novi trener Olimpije odločil, da ga bo postavil na hladno. Toda koliko časa bo ostal tam? Do odhoda drugam? Ali pa ga bomo še videli v zeleno-belem dresu? Vsi mostovi med trenerjem in zvezdnikom po naših informacijah še niso požgani, zato ni nemogoče, da Kronavetra vendarle še čaka prihodnost pri Olimpiji. Zakaj se je dvojec sporekel, ni znano.