pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 10.07.2018 17:30:40

ZDAJ JE VSE JASNO! Ronaldo dokončno pri Juventusu, cena pa celo višja od sprva napovedane

twitter/Bleacher report
O mega prestopu se je začelo govoriti 3. julija, ko je Marca izšla z naslovnico, da je Ronaldo menda glavna tarča Juventusa za to poletje.

Vse skupaj je nato le še dobivalo na vrednosti, ko so v medije curljale podrobnosti, ki so Ronalda vse bolj povezovale s torinskim klubom. Serijski italijanski prvak je zdaj končno prišel do dogovora, potem ko se je predsednik Andrea Agnelli srečal s Portugalcem in njegovim agentom Jorgejem Mendesom v Grčiji, kjer 33-letnik počitnikuje.

Dokončni dogovor in objava s strani obeh klubov bo prišla še danes (kot poročata tako Marca kot Gazzetta dello Sport) in to v kratkem, le da se nekoliko spremeni cena, ki jo bo Juventus plačal Realu. Ta je bila sprva 100 milijonov evrov ob 120-milijonskem plačnem paketu za štiri sezone, toda Torinčani bodo odšteli še pet milijonov več za prestop, medtem ko bo pogodba ostala nespremenjena. Seveda neto plača, da ne bo pomote. 

Tako je verjetno vse pripravljeno na zaključek prestopa leta, ki bo zatresel temelje evropskega nogometa. Ronalda pa bodo imeli zdaj čast v svojem dresu videti bianconeri, ki s tem avtomatsko postajajo eni izmed favoritov za naslov v ligi prvakov. Vprašanje je le, kako se bo vse skupaj izšlo za markantnega Portugalca, ki česa drugega kot zmag pravzaprav ni vajen.  

Članki iz rubrike