najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 28.06.2018 09:58:43

GROZLJIVO: Argentinski zvezdnik je živel v strahu za ŽIVLJENJE!

Reuters
Argentinci so se tresli do zadnje minute skupinskega dela svetovnega prvenstva, a aktualni podprvaki so si vendarle izborili napredovanje v osmino finala. Toda ...

Po visokem porazu s Hrvaško se je gavčem podrl svet, v zadnji krog skupinskega dela so šli z najslabšim izhodiščem. Navijačem se je povsem 'zmešalo', kar so na svoji koži občutili tudi nekateri izbranci selektorja Sampaolija.

Bilo je veliko neprijetnih izkušenj, svojo pa je opisal vratar Willy Caballero, v katerem so po veliki napaki v dvoboju s Hrvaško mnogi prepoznali glavnega krivca za poraz. Deležen je bil številnih žaljivk, in tudi groženj!



"Po zmagi nad Nigerijo in uvrstitvijo v osmino finala se vse skupaj bolj sliši kot anekdota, nesreča, napaka, kakorkoli jo želite opisati. Marsikaj sprejmem, saj je šlo za nogometno napako. Toda dožiel sem veliko nespoštovanja, slabih želja, celo groženj. Niso grozili samo meni, temveč tudi moji družini. In ta grd odnos mi nikakor ni pomagal," je razložil nesrečni argentinski vratar.

"Bil sem z ljudmi, ki so me podpirali in trpeli z mano. Tem se zahvaljujem. Še enkrat ponavljam, sprejemam svojo napako, toda nikoli nisem želel, da bi moja družina preživljala tako neprijetne dneve," je še dodal.

Članki iz rubrike