mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
1 15.06.2018 12:30:00

Barcelona OSRAMOČENA, krivec pa tudi Gerard Pique: Tako je Katalonec "pomagal" osramotiti SVOJ KLUB!

twitter
Francoski nogometni reprezentant Antoine Griezmann ostaja član španskega prvoligaša Atletico iz Madrida še vsaj do konca sezone 2021/2022, so poročali španski mediji. S tem so se za zdaj končala ugibanja, da se bo prvi zvezdnik Atletica preselil k tekmecem iz Barcelone. Čuvaj mreže pri Atleticu je Škofjeločan Jan Oblak.

Sedemindvajsetletni francoski napadalec, ki je za francosko selekcijo zbral 20 zadetkov na 54 tekmah, je pred prihodom v Madrid leta 2014 od 2009 igral nogomet za španski Real Sociedad.

Griezmann je navijače Atletica pomiril z izjavo, ki jo je dal v četrtek v plačljivi oddaji v slogu resničnostnih šovov z naslovom Odločitev španske komercialne televizije Movistar Plus, da ne bo zapustil madridskega kolektiva in se pridružil Barceloni, po tem ko naj bi bil transfer v vrednosti kar 100 milijonov evrov h katalonskemu velikanu že gotovo dejstvo.

V zaigranem dokumentarcu, ki naj bi prikazoval resnične dileme nogometnega zvezdnika, je Griezmann tehtal možnosti in se odločal, ali naj gre ali naj ostane na stadionu Wando Metropolitano. K sprejetju odločitve pa so mu "svetovali" resnični oče, žena in sestra.


"Odločil sem se ostati v Atleticu," je po tehtanju misli o odhodu sporočil Grizemann, ki je v štirih sezonah v majici rojiblancos zabil 112 golov na 209 tekmah. Pričakovati je, da bo z atleti podpisal novo pogodbo, ki mu bo na sezono prinesla 25 milijonov evrov, kar je za deset milijonov evrov več od ponudbe Barcelone.

"Moji navijači, moje moštvo, moj dom," je po oddaji prek tviterja nagovoril sledilce in navijače.

Oče mu je dejal, da naj naredi, kar je najboljše za njegovo kariero. Žena ga je posvarila, da, če se bo pridružil Barceloni, bo postal le še eden od njihovih igralcev, medtem ko mu je sestra svetovala, da naj gre stran, ker drugače, če bo ostal, ne bo nikoli osvojil lige prvakov.

Takoj po koncu dokumentarca pa je postalo jasno, da je v ozadju stal zvezdnik Barcelone Gerard Pique. Slednji je namreč lastnik podjetja Kosmos Studios, ki je poskrbelo za produkcijo dokumentarnega filma Odločitev, v zadnjih tednih pa je bil tudi sam s tem projektom zelo zaposlen. To je še toliko bolj razjezilo vodstvo Barcelone, ki za nastajanje tega prispevka z Griezmannom v glavni vlogi sploh ni vedelo, na branilca pa se je hitro vsul plaz obtožb. Pique se je na to temo oglasil prek twitterja in vsem kritikom poslal jasno sporočilo, hkrati pa se za sodelovanje zahvalili svoji ekipi in nogometašu Atletica.

Značke: španija, nogomet

Članki iz rubrike