pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 15.06.2018 08:04:04

RAZKRIVAMO: Danes bo dokončno znana usoda ZAHOVIĆA, končno bo prišlo do ...

Drago Wernig - TAKA
Kaj se dogaja oziroma kaj se bo zgodilo v Ljudskem vrtu? To sta po odstopu Zlatka Zahovića, ki smo ga 28. maja ekskluzivno napovedali v Ekipi SN, dan pozneje pa ga je glavni igralec zgodbe na straneh našega časopisa tudi potrdil, vsekakor najbolj vroči vprašanji na slovenskem nogometnem prizorišču. Za zdaj odgovora ni bilo, danes ga bomo morda vendarle dobili.

Molk pod Kalvarijo traja še naprej. Vodstvo kluba se še vedno ni konkretno odzvalo na napovedan odhod Zlatka Zahovića, ki ga je pred slabimi tremi tedni razkril v našem časniku. »Vodstvo NK Maribor ni bilo uradno obveščeno o morebitnem odhodu športnega direktorja, tako da medijskih zapisov in neuradnih informacij ne moremo komentirati,« ostaja edino sporočilo iz klubskih pisarn 14-kratnih prvakov, ki so ga v javnost posredovali »davnega« 28. maja. Od takrat pa … Nič! Gre za sprenevedanje, tiščanje glave v pesek, ali kupovanje časa? To zdaj navsezadnje niti ni pomembno, dejstvo pa je, da se v vmesnem obdobju ni spremenilo popolnoma nič. Premika z mrtve točke ni bilo.

Svoje pisarne se izogiba
Zlatko Zahović je sicer takoj po napovedi odhoda odpotoval na dopust v Hongkong, a tudi po vrnitvi v domovino kakršnihkoli premikov ni bilo. Ali pa za njih nismo vedeli. Najboljši strelec slovenske izbrane vrste se je še naprej v velikem loku izogibal svoje pisarne pod vzhodno tribuno Ljudskega vrta. Ni hodil v službo in še vedno ne hodi, priprave vijoličastih minevajo brez njegove prisotnosti, klub vztraja pri neodzivnosti. Ni se zgodilo popolnoma nič, z izjemo tega, da je glavni igralec zgodbe v preteklih dneh proti vodstvu kluba in zlasti predsedniku Dragu Cotarju usmeril nekaj strupenih puščic. Vseskozi ostaja pri statusu quo, hkrati se negotovost navijačev le še stopnjuje.



Kot da se ni zgodilo nič?
...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: maribor, zahovič

Članki iz rubrike