Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.06.2018 09:41:30
Deli članek:

Osupljiv POSNETEK! Malček je JOKAL PRED AVTOBUSOM, Cristiano Ronaldo pa je NAREDIL TOLE! (video)

Velikokrat mu marsikaj očitamo, toda Cristiano Ronaldo ima tudi drugo plat.

Večkrat v preteklosti je že pokazal, da je za otroke pripravljen narediti marsikaj, tudi marsikaj izven protokola in v nasprotju z običajnim obnašanjem zvezdnika. Tudi tokrat je bilo tako. Čeprav Portugalec ni imel pojma, da ga snema kamera, se je ob odhodu avtobusa portugalske reprezentance odzval na resnično fantastičen način. Prisluhnil je klicu v trenutku, ko mu ne bi nihče zameril, če bi vse skupaj spregledal. 

Avtobus je bil že pripravljen na odhod, toda Ronaldo je izvedel, da je pred vrati ostal malček, ki je neutolažljivo jokal. Množic ni bilo več, ogromne večine novinarjev prav tako ne. Portugalec pa je naredil, kar je mislil, da je prav. Odhod je malce prestavil, stopil z avtobusa, poiskal malčka in ga precej več kot zgolj potolažil. S fotografiranjem in podpisovanjem si je zanj vzel toliko časa, da je to prav neverjetno. 

Še dobro, da je na skrivaj in po naključju vendarle nastal spodnji posnetek, ki vas bo gotovo navdušil. Če vam ga ne prikaže spodaj, ga najdete na tej povezavi