Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.06.2018 09:21:41
Deli članek:

VEČ KOT GROBIJAN! Mohamed Salah razkril, KAJ JE NAREDIL SERGIO RAMOS, in na novo osupnil svet!

Prvič po hudi poškodbi na finalni tekmi lige prvakov se je oglasil egipčanski napadalec Liverpoola.

Mohamed Salah je doslej molčal in ni nikogar obtoževal, verjetno pa se na to temo sploh ne bi oglasil, če bi ostalo le pri znamenitem prekršku Sergia Ramosa. Salaha je zmotilo, da se je Ramos izkazal za lažnivca, ko je španski branilec sam pred nekaj dnevi prvič govoril o dogodku. Po Ramosovih besedah je Egipčan Špancu dejal, da je z ramo že vse v najlepšem redu, Ramos pa je še dodal, da so pri Liverpoolu reagirali prehitro in da bi Salah lahko celo nadaljeval tisto finalno tekmo. 

"Prekršek se zgodi in ne bom razpravljal o tem, ali je bil nameren. Močno pa so me zmotila Ramosove besede. Edina resnica v njih je, da mi je poslal eno sms sporočilo. Da sva si jih izmenjala več, je laž. Da sem mu dejal, da je z mano vse v redu, je še večja laž. Da bi lahko celo igral drugi polčas, pa je ... No, takole bom rekel; neverjetno je, da se nekomu, zaradi katerega sem jokal, po teh besedah lahko le smejim," je dejal Salah. 

Pri tem napadu v intervjuju za slovito madridsko Marco pa je šel še malce dlje. "Morda bi mi lahko Ramos tudi povedal, ali bom pripravljen za svetovno prvenstvo Iz njegovih besed sklepam, da sem mu že davno dejal, da bom pripravljen. Ne vem pa, zakaj se potem v teh dneh vsi skupaj tako zelo trudimo, da bi mi uspelo popolnoma okrevati," je še dejal Egipčan in po teh besedah si morda lahko ustvarite dokončno mnenje.