sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
1 01.06.2018 12:31:25

TO PA JE MOTIV! Ob vsakem zadetku Lionela Messija in Neymarja SE BO ZGODILO TOLE

Reuters
Vsakomur je kristalno jasno, da sta Lionel Messi in Neymar najboljša igralca argentinske oziroma brazilske reprezentance.

Fanta sta kajpak največja nogometna zvezdnika v Južni Ameriki in ob Cristianu Ronaldu tudi na svetu. Vendar slednji je sedmica, Argentinec in Brazilec pa desetki. Tako je humanitarna akcija, v kateri glavno vlogo igrata Messi in Neymar, pomenljivo poimenovana #togetherweare10 (skupaj sva desetka).

Za kaj gre? Za vsak Messijev in Neymarjev zadetek odslej dalje bodo v Južni in Srednji Ameriki ter na Karibih priskrbeli 10.000 brezplačnih obrokov za lačne otroke. Akcijo je zagnal Mastercard.



"Ponosen sem, ker sem del te kampanije, ki bo spremenila življenje tisoče otrok v moji državi in drugih državah po svetu. Upam, da bo ta iniciativa prinesti nasmeh na obraze čim več otrok," je dejal Lionel Messi, ki bo na svetovnem prvenstvu z Argentino igral v skupini z Islandijo, Hrvaško in Nigerijo. Čeprav je priznal, da njegova izbrana vrsta ni v najožjem krogu favoritov za naslov svetovnega prvaka, bo imel zdaj še dodatni motiv za doseganje zadetkov.

"Vesel sem, ker bom lahko pomagal otrokom, da dobijo krožnik hrane, s tem pa tudi upanje. V Latinski Ameriki ljudje vedo, da lahko skupaj naredimo zelo veliko in to je primer tega," je dodal Neymar. Brazilija bo na SP igrala v skupini s Srbijo, Švico in Kostariko.

Značke: lionel-messi, neymar

Članki iz rubrike