sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 01.06.2018 11:46:01

Kdo bo nasledil Zidana? To sta trenerja, s katerima je Real ŽE VZPOSTAVIL STIK!

Reuters
Kdo bo naslednji trener Reala?

Zdi se, da se je legendarni Zinedine Zidane odlično spoprijel z mestom trenerja madridskega Reala in brezhibno opravil z vsemi pritiski in težavami, ki jih ta nadvse odgovoren položaj prinaša. A sloviti Francoz je bil po koncu sezone vseeno mnenja, da ekipa potrebuje spremembo in sprejel odločitev, ki je močno odjeknila v športni javnosti. Nekaj dni po tretjem zaporednem naslovu v ligi prvakov je sporočil, da ne bo več trener Reala. In kdo bo njegov naslednik?

To je vprašanje, ki si ga zastavlja sleherni navijač madridskega ponosa. Vodstvo kluba bo moralo pošteno zavihati rokave, da bo našlo trenerja, ki bo sposoben voditi to nadvse zvezdniško zasedbo, španski mediji pa trdijo, da so evropski prvaki vzpostavili stik z dvema trenerjema. Gre za Mauricia Pochettina in Joachima Löwa. 

Argentinec Pochettino naj bi bil na samem vrhu spiska želja, aktualni trener Tottenhama pa naj bi imel s svojim predsednikom dogovor, da bi v primeru mamljive ponudbe lahko zapustil klub. Čeprav je pred kratkim sklenil petletno pogodbo s tem angleškim premierligašem. 


Španci so poklicali tudi aktualnega nemškega selektorja, ki mu pogodba z nemško zvezo poteče leta 2022. Ali bi se bil pripravljen vrniti v klubski nogomet in zamenjati udoben selektorski stolček za vroči trenerski položaj Reala?

Značke: real, zidane, madrid

Članki iz rubrike