baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
3 01.06.2018 11:16:11

Nemci osupnili: Zvezdnik Barcelone in eden najboljših vratarjev letošnje sezone bo ZARADI NJEGA na stranskem tiru!

Nemška reprezentanca bo zaradi njega na stranski tir postavila enega najboljših vratarjev v letošnji sezoni.

Še pred nekaj tedni je dolgoletni prvi vratar nemške izbrane vrste Manuel Neuer dejal, da je obupal in da se ne vidi na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Kazalo je, da bo sicer okreval po nizu neverjetno nesrečnih poškodb, a ker zaradi njih vse od zgodnje jeseni ni odigral niti tekme, je bil prepričan, da takega vratarja ne bi nihče vzel s seboj na veliko tekmovanje. Zdaj pa ne le da je vratar Bayerna del reprezentance, ki se pripravlja za nastop na mundialu, temveč bo brez odigrane tekme očitno celo ostal reprezentančna številka ena.

Tako je potrdil prvi pomočnik selektorja Joachima Löwa, priznani strokovnjak Thomas Schneider, ki pa se je ob tem dotaknil tudi druge strani enačbe. Namreč neverjetne usode čuvaja mreže Barcelone, ki je bil v tej sezoni eden najboljših vratarjev na svetu. Če bi bil Marc-Andre ter Stegen resnično rezerva človeku, ki je bil celo večnost na bolniškem dopustu, bi bilo to nekaj neverjetnega, a vendar tipično nemškega.

»Ni mu lahko, to razumemo, kajti za njim je fantastična sezona,« je dejal, medtem ko je trener vratarjev v izbrani vrsti Andreas Köpke, nekoč tudi sam prvi vratar nemške reprezentance, dodal: »Marc-Andre ve, da gre za zelo posebno situacijo, saj je Manuel naš kapetan in je bil naš vratar ob osvajanju naslova svetovnih prvakov pred štirimi leti. Prepričan sem, da razume in da bo razumel tudi, če bo Manuel naša končna odločitev.«

Značke: nemčija, rusija, neuer

Članki iz rubrike