Klemen Bunderla Odkrito.si

Klemen Bunderla samski, a ne osamljen

Rok Černic, blagajna, račun Svet24.si

Prezgodnje slovo mladega Roka: "Še naprej navijaj...

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Rahel Orban Svet24.si

FOTO: Orbanova hčerka umazano plenico zalučala ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Melissa Mouawad Njena.si

FOTO: Imela je 135 kg, danes je videti tako

nu
nu
0 23.05.2018 08:15:17

ČEFERINOVA UEFA z vso silo nad Milan! Ni milosti, seznam kazni je PREPROSTO GROZLJIV!

Kdor je mislil, da jo bo Milan odnesel zgolj z opominom ali manjšo kaznijo, se je pošteno zmotil.

Ko je slovenski predsednik Uefe Aleksander Čeferin nekajkrat poudarila, da ga najbolj skrbi Milan, je zelo dobro vedel o čem govori. Uefa je namreč pri skrivnostnem poslovanju tega nekoč mogočnega kluba našla tako hude nepravilnosti, da je zavrnila možnost kakršnekoli pogoditve z vodstvom nekdanjega italijanskega velikana. Namesto tega se je odločila za najstrožje ukrepe brez kakrpnegakoli sodelovanja s klubom. 

"Kolikor je meni znano, se je tak primer doslej zgodil le enkrat, in sicer v primeru nekega manjšega ruskega kluba. Zelo smo razočarani, pričakovali smo, da bomo našli skupni jezik, v katerem bi bili mi seveda pripravljeni sprejeti določeno kazen. Zadevo bodo še pregledali naši odvetniki, toda ne kaže dobro," je povedal prvi operativec kluba Marco Fassone, ki je v lanskem prestopnem roku več kot očitno posloval s fiktivnim denarjem. 

Ko poročajo italijanski mediji, je seznam mogočih kazni zdaj resnično grozljiv. Milan bi utegnil ostati brez možnosti kupovanja v najmanj enem prestopnem roku. Mogoče je celo, da bi mu Uefa omejila število igralcev, ki jih sme imeti na plačilni listi. Prav tako mu grozi izključitev iz evropskih pokalov, pri čemer bi se Uefa utegnila odločiti za eno od teh kazni ali celo za kombinacijo večih. Odločitev naj bi bila znana v nekaj tednih. 

Značke: milan, čeferin, uefa

Članki iz rubrike