dragojevic Odkrito.si

Življenjska drama Doris Dragović

kmetija Svet24.si

Tekmovalci Kmetije skupaj so praznovali Zdenkin ...

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni dovolila, da bi to izvedeli takoj!

snežne razmere, avstria, plazovi Svet24.si

Nova smrtna žrtev: 24-letnika odneslo 100 metrov ...

kate william Svet24.si

Zaradi tega bosta William in Kate izgubila svoj ...

Kim Kardashian Najstnica.si

Kim priznala, da pričakuje novega

Vid Valic Njena.si

Vid Valič spregovoril o materinem raku

nu
nu
0 23.05.2018 08:15:17

ČEFERINOVA UEFA z vso silo nad Milan! Ni milosti, seznam kazni je PREPROSTO GROZLJIV!

Kdor je mislil, da jo bo Milan odnesel zgolj z opominom ali manjšo kaznijo, se je pošteno zmotil.

Ko je slovenski predsednik Uefe Aleksander Čeferin nekajkrat poudarila, da ga najbolj skrbi Milan, je zelo dobro vedel o čem govori. Uefa je namreč pri skrivnostnem poslovanju tega nekoč mogočnega kluba našla tako hude nepravilnosti, da je zavrnila možnost kakršnekoli pogoditve z vodstvom nekdanjega italijanskega velikana. Namesto tega se je odločila za najstrožje ukrepe brez kakrpnegakoli sodelovanja s klubom. 

"Kolikor je meni znano, se je tak primer doslej zgodil le enkrat, in sicer v primeru nekega manjšega ruskega kluba. Zelo smo razočarani, pričakovali smo, da bomo našli skupni jezik, v katerem bi bili mi seveda pripravljeni sprejeti določeno kazen. Zadevo bodo še pregledali naši odvetniki, toda ne kaže dobro," je povedal prvi operativec kluba Marco Fassone, ki je v lanskem prestopnem roku več kot očitno posloval s fiktivnim denarjem. 

Ko poročajo italijanski mediji, je seznam mogočih kazni zdaj resnično grozljiv. Milan bi utegnil ostati brez možnosti kupovanja v najmanj enem prestopnem roku. Mogoče je celo, da bi mu Uefa omejila število igralcev, ki jih sme imeti na plačilni listi. Prav tako mu grozi izključitev iz evropskih pokalov, pri čemer bi se Uefa utegnila odločiti za eno od teh kazni ali celo za kombinacijo večih. Odločitev naj bi bila znana v nekaj tednih. 

Značke: milan, čeferin, uefa

Članki iz rubrike