mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

nu
nu
0 23.05.2018 08:15:17

ČEFERINOVA UEFA z vso silo nad Milan! Ni milosti, seznam kazni je PREPROSTO GROZLJIV!

Kdor je mislil, da jo bo Milan odnesel zgolj z opominom ali manjšo kaznijo, se je pošteno zmotil.

Ko je slovenski predsednik Uefe Aleksander Čeferin nekajkrat poudarila, da ga najbolj skrbi Milan, je zelo dobro vedel o čem govori. Uefa je namreč pri skrivnostnem poslovanju tega nekoč mogočnega kluba našla tako hude nepravilnosti, da je zavrnila možnost kakršnekoli pogoditve z vodstvom nekdanjega italijanskega velikana. Namesto tega se je odločila za najstrožje ukrepe brez kakrpnegakoli sodelovanja s klubom. 

"Kolikor je meni znano, se je tak primer doslej zgodil le enkrat, in sicer v primeru nekega manjšega ruskega kluba. Zelo smo razočarani, pričakovali smo, da bomo našli skupni jezik, v katerem bi bili mi seveda pripravljeni sprejeti določeno kazen. Zadevo bodo še pregledali naši odvetniki, toda ne kaže dobro," je povedal prvi operativec kluba Marco Fassone, ki je v lanskem prestopnem roku več kot očitno posloval s fiktivnim denarjem. 

Ko poročajo italijanski mediji, je seznam mogočih kazni zdaj resnično grozljiv. Milan bi utegnil ostati brez možnosti kupovanja v najmanj enem prestopnem roku. Mogoče je celo, da bi mu Uefa omejila število igralcev, ki jih sme imeti na plačilni listi. Prav tako mu grozi izključitev iz evropskih pokalov, pri čemer bi se Uefa utegnila odločiti za eno od teh kazni ali celo za kombinacijo večih. Odločitev naj bi bila znana v nekaj tednih. 

Značke: milan, čeferin, uefa

Članki iz rubrike