Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 22.05.2018 17:52:19

Rok Kronaveter ISKRENO in ODLOČNO! Ta ekipa ima nekaj POSEBNEGA! Navijačem pa lahko rečem le TOLE ...

Rok Kronaveter
www.alesfevzer.com
Vezist Olimpije in soigralci imajo pred jutrišnjo izjemno pomembno tekmo prošnjo za svoje navijače.

Eden ključnih mož pri veliki zmagi Olimpije v Mariboru s 3:2 je bil brez dvoma Mariborčan Rok Kronaveter, ki je v 74. minuti z enajstmetrovke izenačil izid na 2:2. Pred jutrišnjo tekmo v Stožicah proti Krškemu, se je še enkrat spomnil gostovanja v domačem kraju. "V Mariboru smo odigrali zelo dobro tekmo. Odlično smo začeli, nato prehitro prejeli izenačujoči gol, a nas to ni ustavilo. Ta ekipa ima nekaj posebnega. Ne predaja se, ima željo in srce. Če smo na nekaterih zadnjih tekmah v zaključkih popustili in imeli smolo, se je tokrat obrnilo. Povsem zasluženo smo slavili, a niti približno ne mislimo, da je prvenstvo končano," je za klubsko spletno stran povedal Kronaveter.

"Težko je bilo, ker smo na zadnjih tekmah zgrešili nekaj res lepih priložnosti. Toda moštvo je pokazalo karakter, kot že tolikokrat v tej sezoni, in za to je bilo nagrajeno," je nadaljeval vezist zmajev, ki se zaveda, da prvenstvo še ni dobljeno. Olimpija v teoriji na zadnjih dveh tekmah potrebuje štiri točke, a o tem v Stožicah ne razmišljajo: "Ne bomo kalkulirali. Proti Krškemu gremo na zmago, nato pa bomo začeli razmišljati o Domžalah. Verjamem, da se bo zbralo veliko število gledalcev, saj je z njimi lažje. Res je, dovolj so nam štiri točke, ampak moramo iti na vse."

Kronaveter se je dotaknil tudi odlične navijaške podpore in si zaželel podobno glasnega navijanja tudi v sredo proti Krškemu. "V Mariboru smo imeli odlično podporo s strani naših navijačev. Tako kot vedno. Lahko jih samo pohvalimo in povabimo na naslednjo tekmo, ki bo prav tako pomembna," je zaključil.

Značke: kronaveter, olimpija

Članki iz rubrike