Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 22.05.2018 18:04:40

Mohamed Salah RAZKRIL, kaj je storil, ko je v klub prišel Nizozemec Virgil van Dijk (VIDEO)

Profimedia
Sobotni večer, ki bo povsem v znamenju finala lige prvakov, se nezadržno bliža. Najzvestejši Realovi in Liverpoolovi navijači odštevajo dneve, ure do odhoda v Kijiv.

Še posebej na trnih pa so seveda igralci obeh ekip, ki bodo v središču pozornosti. Eden tistih, ki bodo nosili največje breme pri rdečih je brez dvoma v tej sezoni neverjetni Egipčan Mohamed Salah. Novi veliki zvezdnik svetovnega nogometa bo prava protiutež Cristiana Ronalda.

lovren salah
Profimedia


Egipčan se je nedavno pogovarjal s hrvaškim soigralcem Dejanom Lovrenom za klubsko televizijo, njun iskriv in duhovit pogovor pa je hitro postal spletni hit. Fanta sta se dotaknila nepozabne sezone za Liverpool, spomnila sta se nekaj dogodivščin, razpredala, kako se s soigralci dogovorijo, kdo bo v lokalu plačal zapitek, hvalila sta soigralca Virgila van Dijka in napovedovala veliki sobotni finale.

van Dijk
Profimedia


Ko je beseda nanesla na nizozemskega branilca, ki je s svojo trdnostjo in nepopustljivostjo na začetku tega koledarskega leta okrepil obrambo redsov, ga je Salah označil za najtrdnejšega vseh časov. Egipčan je celo priznal, da ga je šel preverjat na Google, koliko ima v resnici let. "Kaj si pa pričakoval," mu je odvrnil Lovren. "Mislil sem, da jih ima 35 ali 36. Iskreno mislim, da je vrhunski nogometaš, dober človek. No, v restavraciji nikoli ne plača računa, ampak ni pomembno. Res je vrhunski in zelo sem srečen, da je z nami. Uživam igrati z njim," je pojasnil Salah.

Članki iz rubrike