franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 23.05.2018 12:37:48

Padli velikan Milan v RESNIH TEŽAVAH, huda kazen pa bi največ prinesla Iličiću!

Reuters
Rdeče-črni iz Milana so se znašli v resnih težavah.

Brezglavo zapravljanje Milana bo imelo očitno resne posledice. Za brezglavo zapravljanje, ki ni v skladu s finančnim fair-playjem, mu grozi huda kazen, kot poročajo italijanski mediji, je možnih več scenarijev. Milan bi utegnil ostati brez možnosti kupovanja v najmanj enem prestopnem roku. Mogoče je celo, da bi mu Uefa omejila število igralcev, ki jih sme imeti na plačilni listi. Prav tako mu grozi izključitev iz evropskih pokalov, pri čemer bi se Uefa utegnila odločiti za eno od teh kazni ali celo za kombinacijo večih. Odločitev naj bi bila znana v nekaj tednih. 

Če ga bo Uefa resnično izključila iz lige Europa, ki si jo je Milan v prihodnji sezoni sicer zagotovil s šestim mestom v serie A, bi največ pridobila ravno Atalanta Josipa Iličića. Slovenski vezist bi tako v prihodnji sezoni igral v skupinskem delu lige Europa, v kvalifikacijah za ligo Europa pa bi igrala Fiorentina.

A vsaj glede Iličića se pojavljajo velik dvomi, saj ga italijanski mediji vztrajno selijo k Interju, ki bo prihodnjo sezono igral v elitni ligi prvakov, predsednik Atalante pa trdi, da Slovenec ni na trgu. Kako se bo razpletla ta zgodba, bomo videli v prihodnjih tednih ...

Značke: milan, liga-europa

Članki iz rubrike