Jure Ličen s Sofio Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 23.05.2018 10:04:48

Zidane ISKREN kot že dolgo ne: Tega NIMAM, tako pravijo že mediji!

Reuters
Francoski strokovnjak na klopi madridskega Reala je bil v druženju z mediji zelo iskren, priznal je, kaj mu manjka, a na drugi strani se je znal tudi pohvaliti.

V soboto bodo vse oči uprte v Kijiv, kjer se bosta v finalu lige prvakov udarila Real in Liverpool. Trener madridskega kluba Zinedine Zidane je na novinarski konferenci povedal kar nekaj zanimivih stvari, predvsem pa je bilo zanimivo Francozovo razmišljanje o sebi.

Razlagal je o svojih uspehih v igralski in trenerski karieri. "Mogoče nisem najboljši taktik, česar mi niti ni potrebno posebej izpostavljati, saj že mediji pravijo tako," je priznal Zidane, nato pa nadaljeval: "Toda imam nekaj drugega. Motivacijo in strast, kar je vredno veliko več. Ne vem ali je bilo vse lažje, ko sem igral. Ne vem, ali sem bil boljši igralec ali sem boljši trener. Imam veliko strast do nogometa. Vedno bom pozitiven, to imam. Ko si želiš doseči določene stvari, moraš razmišljati o tem, da ti bo uspelo, tako sta me naučila že starša. Če misliš, da ti ne bo uspelo, ti preprosto ne bo uspelo."

Članki iz rubrike