Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2018 13:37:29
Deli članek:

Prižgite zvok, to morate slišati! Ko je Ezekiel Henty ŽIVALSKO ZAKRIČAL, so vsi mislili, da je nekaj HUDO NAROBE, ko so videli posnetek, pa ... (video)

fb olimpija
Ezekiel Henty

Ezekiel Henty tarča posmeha zaradi bizarnega simuliranja.

Puskas Akedemia, pri kateri igrata Dejan Trajkovski in Denis Klinar, član tega kluba pa je tudi Ezekiel Henty, si je priigral nastop v finalu madžarskega pokala! Da bi bilo slavje toliko večje, so stari znanci slovenskih zelenic izločili ugledni Debrecen, s katerim so na povratni tekmi sicer izgubili z 0:2, a so si že doma priigrali dovolj visoko prednost (4:0).

Na povratni tekmi je bil v središču pozornosti tudi Nigerijec, toda nekdanji nogometaš Olimpije se ni proslavil z dobro igro. Še več, v teh dneh je dejansko tarča posmeha madžarske javnosti, saj si je privoščil potezo, ki mu res ne more biti v ponos. Ko se je v 30. minuti tekme zapletel v boj z branilcem nasprotne ekipe Norberttelom Meszarosom, je ob padcu na tla tako glasno zakričal, da je njegov krik odmeval po vsem stadionu. Gledalci so se ustrašili, da se je Henty hudo poškodoval, toda ... Toda kar je sledilo, je bilo bizarno, da bi težko bilo bolj.

Televizijski posnetek je pokazal, da se branilec Afričana sploh ni dotaknil. Še bolj komično je bilo, da je Henty, ko je opazil, da mu ni uspelo preslepiti sodnika, nemudoma končal z valjanjem po tleh. Dvignil se je na noge in začel mahati z roko soigralcu, naj mu poda žogo, saj je bil v dobrem položaju. Toda s tem je sodnika razjezil do te mere, da je tekmo prekinil in Hentyju pokazal rumeni karton zaradi simuliranja! 

Če vam posnetka ne prikaže, si ga oglejte tukaj.