zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 09.05.2018 11:25:46

Bo Arsene Wenger ZARINIL NOŽ v hrbet navijačev Arsenala?! Legendarni Francoz po slovesu od topničarjev na klopi tekmeca iz - PREMIER LIGE?!

Reuters
Arsene Wenger se očitno še ne bo upokojil.

Arsene Wenger je nedolgo tega sporočil, da se bo po 22 letih dokončno poslovil od Arsenala, kar je kakopak odprlo dve sila zanimivi vprašanji. In sicer: kdo ga bo nasledil na stadionu Emirates? In tudi: kaj bo v prihodnje počel Francoz? Medtem ko naj bi bilo v igri za prihod na klop Arsenala nemalo znanih obrazov, nekateri mediji na Otoku namigujejo, da bi Wenger lahko že v naslednji sezoni vodil kar enega od tekmecev topničarjev v premier ligi!

Če gre verjeti pisanju v Angliji, potem se je za Wengerja resno ogrel Everton, pri katerem menda pospešeno iščejo menjavo za Sama Allardyca. Hkrati naj bi bili pri klubu iz Liverpoola pripravljeni globoko seči v vrečo z denarjem in Wengerju ponuditi enako plačo, kot jo ima pri Arsenalu, kjer letno prejme kar osem milijonov funtov. Glede na to, da je Wenger priznal, da bi rad še nadaljeval s trenerskim delom, očitno res ni nemogoče, da bi se preselil kar na Goodison Park. Vprašanje le, kako bi to sprejeli navijači Arsenala ...

Članki iz rubrike