okraševanje torte Svet24.si

Med Kočevci vre zaradi brezbrižnega odnosa vlade...

uvodna Svet24.si

Malček z možnostjo štirikolesnega pogona

Izidor Krivec Necenzurirano

Razkrivamo: tožilstvo blokiralo hrvaški prevzem ...

zala tomasic jk Reporter.si

Zala Tomašič s pištolo in solzivcem v Bruselj: ...

kek Ekipa24.si

Takšnega selektorja pa še ne: Nasmejani Kek ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Ste videli, kako čedno dekle ima Luka Pangos?

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

nu
nu
1 09.05.2018 12:54:03

Veliko priznanje za LUKO ZAHOVIĆA: Vroči napadalec Maribora se je razveselil nagrade za ... (video)

Drago Wernig - TAKA
Napadalec Maribora Luka Zahović je dobil veliko priznanje.

Prva liga je Luko Zahovića izbrala za najboljšega nogometaša slovenske prve lige v mesecu aprilu. Kot so zapisali na spletni strani Prve lige: "Napadalec Maribora se je prvega zadetka v letošnjem prvenstvu razveselil šele v začetku marca, strelski pohod Zahovića pa se je pričel z derbijem v Stožicah. Štajerci so aprila odigrali pet srečanj in vknjižili prav toliko zmag, Zahović pa je mrežo nasprotnikov zatresel kar osemkrat."

Enako priznanje je dobil tudi Lovro Bizjak, in sicer za mesec marec. "Lovro Bizjak je navdušil predvsem v marcu, ko je na štirih tekmah v polno meril kar petkrat in bil eden najvidnejših posameznikov pri 11 zmag dolgi seriji rumenih. Mozirjan si z 12 goli deli tretje mesto ligaške lestvice strelcev," so zapisali na spletni strani prve lige. 



Na omenjeni spletni strani so pojasnili tudi, na kak način je izbran najboljši posameznik prve lige: "Igralec meseca je izbran na podlagi ocen igralcev s strani obiskovalcev portala Prvaliga.si, ocen novinarjev Prve lige Telekom Slovenije in podrobnih statističnih podatkov."

Novembra je nagrado za najboljšega igralca meseca dobil Marcos Tavares (Maribor), oktobra Jasmin Mešanović (Maribor), septembra Ricardo Alves (Olimpija), avgusta Issah Abass (Olimpija), julija pa Miljan Škrbić (Krško).

Članki iz rubrike