gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
0 24.04.2018 10:13:29

Kaj pa tole?! SENIJAD IBRIĆIĆ iskreno pred končnico sezone: JEB** prvenstvo, ki je ...

Martin Metelko
Domžalski zvezdnik verjame, da bo rumeni pozitivni niz trajal čim dlje.

Še pred kratkim se je zdelo, da je Olimpija na vrhu lestvice 1. SNL nedosegljiva, a medtem se je prvenstvo zakuhalo. Maribor se je Ljubljančanom približal na tri točke zaostanka, Domžalčani so po izjemnem nizu na minus pet in dejstvo je, da se obeta vroča končnica. Senijad Ibričić, ki si je prislužil naziv najboljšega igralca 28. kroga po izboru Ekipe SN, se veseli prihajajočega dogajanja.

"Mislim, da je to dobro za vse, ki so tako in drugače povezani z nogometom in ga spremljajo. Jeb** prvenstvo, ki je prehitro odločeno. Mislim, da je takšno stanje veliko boljše in veliko bolj realno. Do konca prvenstva je še osem tekem, na voljo je veliko točk in menim, da se bo vse skupaj zakuhalo v še večji meri. Kar zadeva nas, moramo ostati osredotočeni nase. To je zgodba, ki jo zagovarjamo že od nekdaj. Cilj je zagotoviti si nastope v Evropi, kar nam je že uspelo, zdaj si moramo prizadevati, da bi pozitiven niz trajal karseda dolgo. Čim dlje nam bo uspevalo, bolje bomo uvrščeni. Kako visoko, bomo videli na koncu, a tisti, ki bo sezono končal na vrhu lestvice, bo tam bržčas zasluženo. Mi je pa res všeč, da se obeta napeto dogajanje, da razburjenja ne bo manjkalo. To je dobro za nogomet, gotovo se bo povečalo zanimanje. Če bi bilo vse že zdavnaj odločeno, prvenstvo ne bi zanimalo nikogar, tako pa … Zdaj bo drugače, o tem sem prepričan, koristilo bo tudi prepoznavnosti lige zunaj slovenskih meja. To vem iz lastnih izkušenj, saj dobivam vse več klicev prijateljev iz Bosne in Hercegovine ter Hrvaške, ki jih zanima, kaj se dogaja," pravi Senijad Ibričić, ki Olimpiji še naprej pripisuje največ možnosti za naslov prvaka: "Ker je še vedno v točkovni prednosti. Zato so Ljubljančani za zdaj favoriti, toda jasno je, da se lahko zgodi še marsikaj. Odločale bodo malenkosti, potreben bo tudi vsaj kanček sreče."

CELOTEN POGOVOR Z DOMŽALSKIM ZVEZDNIKOM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike