rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

sava dolinka, alge Svet24.si

Ugotavljali bodo, zakaj so se razrasle alge v Savi...

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 20.04.2018 10:59:10

IBRAAA! Zlatan v svoji najboljši izvedbi ameriškemu voditelju 'UKRADEL' šov (VIDEO)

Zlatan Ibrahimović v svoji najboljši izvedbi. Za spremembo se ni zgodilo na igrišču, ampak pod sojem žarometov - torej tam, kjer Šved z bosanskimi koreninami lahko zablesti tako močno, kot z žogo v nogah.

Ibra je gostoval v priljubljeni teve oddaji - v pogovornem šovu ga je gostil Jimmy Kimmel. Njegovo sleherno oddajo si ogledajo milijoni ljudi. Nogometni zvezdnik, ki je nedavno okrepil LA Galaxy in že v prvem nastopu za svoj novi klub zablestel z dvema zadetkoma, je v studio Hollywood Masonic Temple prišle uglajen, v črni obleki in z urejeno pričesko.

To je bil pravi "egotrip". Če bi obstajal merilec samozavesti, bi ga ta večer razneslo. Ibrahimović je tudi ta večer ostal zvest samemu sebi, ohranil je svojo držo in se še enkrat postavil na skrajni rob - ali ga naravnost obožujete ali vam je slabo ob njegovih izjavah.

Ampak, Ibra je v vsakem primeru unikaten. In v vsakem primeru zvezdnik. Vsakokrat, ko je voditelj nogometu rekel soccer, kot temu športu pravijo v ZDA (football je zanje ameriški nogomet), ga je Zlatan popravil, češ da je to football. "In to je najpomembnejši šport na svetu," je še dodal.



Voditelj ga je spraševal tudi o celostranskemu oglasu v LA Timesu, ki ga je Ibrahimović sam naročil, in s katerim je najavil svoj prihod v to mesto. Na povsem beli strani je pisalo le "Dragi Los Angeles, ni za kaj." Nogometaš je dejal, da je več let razmišljal o Los Angelesu. "Želel sem mu dati darilo. Dolgo sem razmišljal in potem nekega dne pomislil: 'To darilo bi moral biti jaz'," je v smehu razlagal Ibra.

Glede nastopa na svetovnem prvenstvu, 36-letni Šved še kar naprej poudarja, da bo tudi on v Rusiji. Tudi tokrat je to potrdil, v podrobnosti pa z voditeljem nista šla. "Svetovno prvenstvo brez mene ne bi bilo svetovno prvenstvo," je še samozavestno pristavil nogometaš.

Je lahko ego še močnejši, še bolj veličasten? Na vprašanje o njemu, kot o Švedu, je Ibrahimović dejal: "Nisem tipičen Šved, sem pa postavil Švedsko na zemljevid."

Članki iz rubrike