baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

blaž in Lara Njena.si

Izbranki Blaža Švaba pripravili zabavo ob ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 13.04.2018 18:25:03

POPOLNA NORIŠNICA! Bolje ne gre, kapo dol, Marseille! (video)

Reuters
Bilo je to norih nekaj dni v evropskem klubskem nogometu, bilo je vsega in marsikaj, vrhunec, pika na i pa je prišla na nekem kultnem prizorišču.

Velodrome v Marseillu je eden mitskih tistih štadionov, ki ga vsak pravi ljubitelj nogometa mora obiskati vsaj enkrat v življenju. Nogometna katedrala, francoski dogovor na Anfield, vzdušje, ki povzroča kurjo polt. Zdaj, ko je prenovljen, le še toliko bolj. In nikoli bolj kot v četrtek, ko je tam gostoval Leipzig.

Bilo je v zaključku tekme, ko so gostje krenili v še zadnji obupni juriš in so oblegali gol domačih. Tekej je sodnikov podaljšek, v kazenski prostor Marseilla so se nagnetli vsi, vključno z gostujočim vratarjem.

A po udarcu iz kota so domači krenili v protinapad, žoga je prišla do Japonca Hirokija Sakaija, ta pa je na 28. rojstni dan zadel prazno mrežo za prvi gol v dresu Marseilla. Za potrditev zmage (5:2) in preboja v polfinale pokala EHF. In za erupcijo navdušenja ter norišnico na tribuni.

»ljudje moji, pa je to mogoče?!« če si sposodimo besede legendarnega jugoslovanskega komentatorja Mladena Delića. Nekaj kasneje se je na svetovnem spletu znašel še montaža Japončevega gola ob glasbeni spremljavi Celine Dion. Katera je boljša, original ali montaža, prepuščamo vam. Vsekakor pa saharinska Kanadčanka že dolgo ni bila slišati tako dobro.

Verzija s Celine Dion si lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike