zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

jb
jb
3 13.04.2018 12:23:56

Igor Bišćan pred derbijem z Domžalami NE SPI MIRNO: Trojček skrbi za trenerja Olimpije, vprašljivi so kar TRIJE nogometaši!

www.alesfevzer.com
Olimpija ima nekaj težav pred derbijem z Domžalami.

Še ena tekma in Olimpija bo vstopila v zadnjo četrtino sezone 2017/18. Ob tem se kakopak poraja ključno vprašanje: kakšna bo njena prednost pred najbližjima zasledovalcema? O tem, kako daleč oziroma kako blizu bodo Domžale, bodo odločali zmaji sami. Jutri jih namreč čaka vroči derbi Ljubljanske kotline, v Stožicah se bosta pomerila kluba, ki v tem letu nista izgubila še niti enkrat. Da bo to ena ključnih tekem v bitki za naslov prvaka, je torej kristalno jasno. Zato za Olimpijo vsekakor ni dobra novica, da so za nastop vprašljivi kar trije pomembni nogometaši ljubljanskega kluba.

Trener Igor Bišćan je na današnji tiskovni konferenci v Stožicah razkril, da ni vprašljiv zgolj Aris Zarifović, ki si je na pokalni tekmi s Celjem poškodoval mišico, ampak imata težave še dva. In to kar Ricardo Alves, najučinkovitejši nogometaš Olimpije v tej sezoni, ter tudi kapetan Branko Ilić, ki je zaradi lažje poškodbe tekmo s Celjem tudi začel na klopi. "V tem trenutku nimam odgovora na vprašanje, kdo od trojice bo sploh lahko igral," je dejal Zagrebčan in dodal, da bo marsikaj precej bolj jasno po današnjem popoldanskem treningu.

Članki iz rubrike