roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
14 13.04.2018 17:50:11

VELIKO RAZKRITJE: Upravni odbor Maribora HUDO KAZNOVAL Zlatka Zahovića! Športni direktor vijoličastih ne sme ...

Drago Wernig - TAKA
Zlatko Zahović je bil vendarle kaznovan s strani Upravnega odbora Maribora.

Tako gre vsaj sklepati po zadnjem razkritju štajerskega časnika Večer, ki je že v ponedeljek napovedal sobotni veliki intervju z Zlatkom Zahovićem. A danes so pri Večeru objavili, da intervjuja s športnim direktorjem Maribora vseeno ne bo, vse skupaj pa so pojasnili.

"Kaj se je zgodilo po ponedeljku? Dan po seji upravnega odbora, ki je športnemu direktorju ukinil suspenz, nam je Zahovič, ko smo želeli dokončno uskladiti termin srečanja, dejal, da so se stvari spremenile, a je poudaril, da bo naredil vse, da intervju še pravočasno opravimo. No, včeraj se nam je opravičil in dokončno odpovedal dogovorjen in najavljen pogovor. Zakaj? Kot pravi športni direktor vijoličastih, je dogovor ob ukinitvi suspenza, ki ga je v njegovem imenu prevzel odvetnik Janez Pejovnik, vključeval tudi določilo, da Zahovič ne sme javno nastopati," so med drugim zapisali pri Večeru. 



"Zahovičev pravni zastopnik Janez Pejovnik nam je sicer v torek dejal, da se po ukinitvi suspenza tako športni direktor kot vodstvo kluba držita pogodbe, ki sta jo sklenila predlani in se izteče leta 2024, ter dodal, da upravni odbor nekdanjemu nogometašu ni postavil nobenih pogojev, ko mu je ukinil suspenz. Ostali dogovori so označeni za poslovno skrivnost, nam je še pojasnil Pejovnik, ki se na naš klic, zatem ko je Zahovič dokončno odpovedal intervju, ni odzval," še pravijo pri Večeru, kjer so se za pojasnilo, ali Zahović zares ne sme nastopati v javnosti, obrnili tudi na NK Maribor, a dobili odgovor, da teh stvari ne komentirajo. 

Celotno pojasnilo si lahko preberete tukaj.

Članki iz rubrike