baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

894776_046-seve Njena.si

Vrtoglavi zaslužki hrvaških pop kraljic

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 02.04.2018 20:42:31

OSTRO NAD NOVOST! Falcao obtožuje sodnike, da VAR uporabljajo selektivno in tako niso pravični (VIDEO)

Profimedia
Kolumbijski napadalec Radamel Falcao, ki brani barve Monaca, je še vedno razočaran zaradi visokega poraza v finalu francoskega ligaškega pokala s PSG-jem (3:0).

Falcao je razočaran predvsem zaradi uporabe VAR tehnologije, saj meni, da bo video tehnologija, ki naj bi pomagala sodnikom pri sprejemanju pravih odločitev, ubila nogomet. Ta ne bo več takšen, kot ga poznamo.

Dvaintridesetletni Kolumbijec je bil v soboto poražen na tekmi, na kateri so sodniki imeli na voljo vso moderno tehniko. V dveh primerih so se tudi poslužili VAR tehnologije. Ravno Falcau so na ta način razveljavili zadetek, PSG pa je po ogledu posnetka dobil enajstmetrovko.



"To je frustrirajoče. V obeh primerih so sodniki uporabili VAR tehnologijo, da bi pravzaprav pomagali PSG-ju," je izjavil razočarani Falcao in dodal: "Mislim, da bo VAR ubil nogomet. Štiri minute smo izgubili okoli enajstmetrovke in še štiri pri mojem zadetku, ki je bil naposled razveljavljen. Glavni sodnik pa je nadoknadil le dve minuti. To je res neverjetno. In frustrirajoče."

Kolumbijec ni edini od nogometašev, ki ostro kritizira VAR tehnologijo. Pokazalo se je, da tisti sodniki, ki želijo pomagati eni od ekip, selektivno uporabljajo video posnetek, le zato, da bi lahko pomagali 'svoji' ekipi. Če je tako, potem subjektivnost sodnikov z VAR tehnologijo ni odpravljena.

Značke: falcao, var, monaco

Članki iz rubrike