stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 02.04.2018 15:45:42

Po jadranskem derbiju se je oglasil MATJAŽ KEK in jezno UDRIHAL čez sodnika

Profimedia
V derbiju 27. kroga hrvaškega prvenstva sta si Hajduk in Rijeka razdelila izkupiček, s tem da je ekipa iz Kvarnerja povedla, domačini pa so deset minut pozneje izenačili iz enajstim metrov.

Trener Rijeke Matjaž Kek je po tekmi v Splitu in pred pomembno pokalno v sredo z Dinamom gostoval na reškem radiu v oddaji "Pod stijenama Kantride". In povedal: "Ne morem biti povsem zadovoljen s točko, ker smo imeli na tej tekmi veliko priložnosti. Vedel sem, da bo pritisk, ki ga prinaša stadion Poljud, vplival na našo igro. Dobivali smo premalo neposrednih dvobojev, vse 'nikogaršnje' žoge so šle na njihovo stran. Ko govorimo o Hajduku, ni imel resnih priložnosti iz igre, le iz prekinitev. V drugem polčasu smo bili agresivnejši, imeli smo tudi zaključno žogo, ampak..."

Potem se je Kek dotaknil sojenja, s katerim ni bil zadovoljen. Še posebej ga je razburila situacija, v kateri bi po njegovem moral Ismajli prejeti drugi rumeni karton: "To je bil eden ključnih trenutkov tekme. Ta bi šla na tej točki v povsem drugo smer. Ampak, sodnik je imel takšen kriterij, kakršnega je pač imel. No, tudi naš Raspopović bi lahko prejel drugega rumenega. Najbolj pa sem jezen zaradi drugega rumenega, ki ga je v podaljšku tekme sodnik pokazal Čolaku. Tudi enajstmetrovka za Hajduk je bila čusta. Očitno se je sodnik odločil za takšen kriterij, ampak potem bi ga moral držati do konca. Ne vem, zakaj ga je zamenjal v zadnjih sekundah in nam izključil zelo pomembnega igralca za naslednjo tekmo. To ni v redu, takšno odločitev sodnika, ki je za nameček mednarodni, nikakor ne morem sprejeti."

Značke: matjaž-kek, rijeka

Članki iz rubrike