baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 02.04.2018 18:46:40

To je restavracija v Torinu, kjer bodo nekateri jutri navijali za Zidana, torej za Real

Eden zanimivejših dvobojev v četrtfinalu lige prvakov je brez dvoma obračun Juventusa in madridskega Reala. Prva tekma bo že jutri zvečer v Torinu.

V glavnem mestu dežele Piemont in obenem središču italijanske avtomobilske industrije je mogoče najti restavracijo Angelino, ki je tesno povezana s trenerjem Reala Zinedinom Zidanom.

Danes 45-letni Francoz je pet let svoje igralske kariere preživel prav pri stari dami in v Torinu ga še zdaj niso pozabili. "Dal mi je podpisan dres s svetovnega prvenstva 1998 in z evropskega prvenstva 1990. Na zidu imam obešeno fotografijo njega, Pavela Nedveda in Gianluigija Buffona, oblečene kot kuharje. V tej restavraciji je slavil rojstvo sina," je oni dan razlagal lastnik, po katerem se tudi imenuje restavracija, Angelino.

zidane torino


Pet let je bil Zidane praktično vsakodnevni gost te restavracije, v njej je imel prijatelje, v njej se je družil, delil dobre in slabe trenutke. "Ni me poklical, niti se ni najavil. Ampak, prepričan sem, da bo prišel," pred gostovanjem Reala v Torinu pravi lastnik te v mnogočem znamenite restavracije.

Na zidu so številne fotografije nogometašev, pogosto se na njih pojavlja Zidane. "On je eden največjih nogometašev, ki so doslej igrali za Juventus. Ko je igral tukaj in sva se pogovarjala, z ničemer ni dal vedeti, da bi lahko nekega dne postal trener. Če bi me takrat vprašali, bi vam rekel, da ni nikakršne možnosti, da bi šel med trenerje. Zdaj, ko je postal trener, pa lahko rečem, da bo brez dvoma nekega dne prevzel Juventus," je povedal Angelino.

zidane torino 1


V restavraciji je na ogled - med tisto, na kateri Alessandro Del Piero dviga pokal, in tisto, na kateri je David Trezeguet v smešni pižami, tudi fotografija Zidana in njegovega sina Luce, le nekaj dni po njegovem rojstvu.

V času Zidanovega igranja za Juventus, je bil v restavraciji šef kuhinje Roberto Falvo. Postala sta tako dobra prijatelja, da ga je Zidane postavil na mesto glavnega kuharja francoske izbrane vrste med SP 1998 in EP 2000.

In kaj pravijo v restavraciji za jutrišnjo tekmo? "Za koga bomo tukaj navijali? Hm, kot prvo sem navijač Juventusa, potem pa Zidana. Vem pa tudi to, da jih bo kar nekaj tukaj navijalo za Zidana. On je tako dober človek. Zelo dober je bil z osebjem v restavraciji, zato ga imajo neizmerno radi," je še dodal Angelino.

Članki iz rubrike