Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.04.2018 18:19:46
Deli članek:

Vemo, kako spor okoli enajstmetrovke rešujejo pri PSG-ju! Kaj pa pri Realu? Kamera je ujela VSE! (video)

Ko ni Cristiana Ronalda, se pojavijo težave tudi na drugih področjih.

Cristiano Ronaldo je nesporni izvajalec enajstmetrovk pri madridskemu Realu. Ko Portugalca ni, njegovo vlogo prevzame kapetan moštva Sergio Ramos. Kaj pa, ko je odsoten tudi Španec? Tukaj pa nastane rahla težava.

Real je zadnjo tekmo španske lige odigral brez obeh zgoraj omenjenih nogometašev, na sobotnem gostovanju pri Las Palmasu pa je imel v prvem polčasu na voljo najstrožjo kazen. Žogo je v roke prijel Karim Benzema in hodil proti beli točki, a ga je pri tem zmotil Gareth Bale, ki je hotel izvesti najstrožjo kazen. Francoz se ni dal, Valižanovo "pomoč" zavrnil, prevzel odgovornost v svoje roke in bil uspešen.

A to ni bila edina enajstmetrovka na tekmi, glavni sodnik jo je dosodil v prid Reala tudi v drugem polčasu. A tokrat Francoz ni povzročal nobenih težav, Balu brez besed odstopil strel z bele točke, valižanski nogometaš pa je postavil končnih 3:0.

PSG bi se lahko iz tega še kaj naučil, mar ne? Spomin na dogajanje okoli izvajanja enajstmetrovke, ko sta se sprla velika zvezdnika pariškega velikana, je še kako živ ...