Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.03.2018 14:35:35
Deli članek:

OJOJ! Pique in Shakira želela pomiriti govorice o razhodu, a s TO FOTKO naredila NEVERJETNO NAPAKO! (foto)

V zadnjih dneh so se ponovno močno razširile govorice o zvezdniški ločitvi.

Že pred časom se je ogromno pisalo o tem, da so se odnosi med branilcem Barcelone Gerardom Piquejem in slovito kolumbijsko pevko Shakiro močno poslabšala in da se zvezdniški par spogleduje z razhodom. Zvezdnika sta vse skupaj uspela pomiriti s pojavljanjem v javnosti in z ogorčenimi zagotovili, a je nekaj mesecev pozneje ponovno počilo v medijih. V zadnjih dneh so bila zagotovila, da gre nekaj hudo narobe in da je razpad zveze bližje kot kadarkoli, še glasnejša kot v preteklosti. 

Zvezdniški par je zato ukrepal. Objavila sta romantično, zaljubljeno skupno fotografijo, na kateri uživata na snegu. Na tej fotografiji je Shakiro mogoče videti kot odsev v Piquejevih sončnih očalih, par je videti resnično srečen, toda pri vsem skupaj je naredil eno velikansko napako. Kot so namreč izbrskali španski mediji, je natanko to fotografijo uporabil že Piquejev pokrovitelj, izdelovalec omenjenih očal. Vse lepo in prav, če datum objave ne bi bil 24. februar.

Torej pred več kot enim mesecem, kar je seveda sprožilo posmeh in poudarjanje, da gre zagotovo za končni dokaz resnično velikih težav v raju.