Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 29.03.2018 13:13:21

Čisto prava MOJSTROVINA v mladinskem pokalu: Domžale RAZBILE Olimpijo, Dario Kolobarić osmešil obrambo zeleno-belih (video)

vszi
Člani Olimpije drvijo k naslovu prvaka, mladincem pa ne gre tako dobro od nog.

Nekoč je Olimpija slovela kot klub z daleč najboljšo nogometno šolo v državi. Zmaji so proizvedli številne nogometaše, ki so kasneje dosegli svetovno slavo, toda v zadnjih letih in zdaj že desetletjih se je marsikaj spremenilo. Olimpija je preprosto preveč zanemarila svoj mladinski pogon in rezultati so, kakršni so. V tej sezoni bi težko trdili, da so odlični. Medtem ko član drvijo proti naslovu prvaka, gre mladincem neprimerno slabše. V mladinski ligi so šele osmi, za Mariborom zaostajajo kar za petnajst točk.


Še kako boleč udarec so mladi zmaji doživeli tudi v polfinalu pokala. V bežigrajski Jami so se pomerili z Domžalami in čeprav so proti sosedom povedli, potem ko je v polno meril Matevž Turkuš, bi rezultat težko bil slabši. Domžalčani so namreč slavili kar s 5:1! 

Ob tem velja omeniti predvsem prvi domžalski gol na tekmi. Zabil ga je Dario Kolobarić, ki je pred tem dobesedno osmešil obrambo Olimpije. Z žogo v nogah je namreč švignil kar mimo petih branilcev v zelenih dresih in jo nato tudi rutinirano poslal v mrežo.

Članki iz rubrike