Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.03.2018 09:54:44
Deli članek:

Navijači podijo Wengerja, on pa mirno prenaša kritike. Še več, PREPRIČAN JE, DA ...

vszi

Arsenal je v hudi krizi, ki se je z včerajšnjim porazom z Brightonom samo še poglobila.

Po štirih zaporednih porazih (in petih v zadnjih šestih nastopih) so navijačem povsem popustili živci, velika večina bi rada, da Arsene Wenger čim prej zapusti klub. Toda francoski strokovnjak ostaja prepričan vase in svoje sposobnosti, o odstopu sploh ne razmišlja.

Od 10. februarja so premagali samo švedski Östersund v ligi Europa. Včeraj pa jih je na kolena spravil Brighton, ki je slavil z 2:1 in povsem zasluženo prišel do treh točk, s katerimi je utrdil svojo pozicijo v sredini prvenstvene razpredelnice. To je bila celo prva zmaga Brightona nad Arsenalom po septembru 1982. Res je, da so se v vmesnem času srečali samo štirikrat in vsakič so slavili topničarji.

Navijači Arsenala so v dvoboju z Brightonom glasno izrazili svoje mnenje, s tribun so vsi v en glas pošiljali Wengerja iz kluba. Pri tem so bili opremljeni tudi s kopico transparentov s podobno vsebino. Francoz se je znašel pod točo kritik, doslej se najbrž še nikoli ni znašel pod takim pritiskom, a Wenger ostaja prepričan, da je on pravi mož za to, da trend rezultatov obrne navzgor. Med navijači je zelo malo takih, ki mu verjamejo in zaupajo, a Francoz pravi: "Ni lahko, toda imam izkušnje in veliko željo, da spremenim stvari. Naredili smo nekaj napak v nepravih trenutkih, toda zdaj se moramo zbrati in stopiti skupaj, druge rešitve ni."