Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.03.2018 20:25:52
Deli članek:

Po uspešni operaciji Neymar že zapustil bolnišnico (VIDEO)

Neymar je včeraj uspešno prestal operacijo desnega gležnja, danes pa je v bolnišnici v Belo Horizonteju v roke dobil odpustnico.

Kamere brazilske televizije Globo so brazilskega zvezdnika spremljale, kako na berglah zapušča bolnišnico in vstopa v privatno letalo, ki ga je odpeljalo domov v Mangaratibo. Kdaj se bo vrnil v Pariz, v tem trenutku še ni znano. Po prvih podatkih bo okrevanje trajalo do treh mesecev, kar je potrdil tudi zdravnik brazilske izbrane vrste Rodrigo Lasmar.

"Operacija, ki jo je opravil dr. Lesmar je bila uspešna. Neymar bo takoj začel s terapijami, vse pod nadzorom klubskega fizioterapevta. Stanje poškodbe bomo ocenili po šestih tednih, potem bomo lahko natančno opredelili datum vrnitve k treningom," je zapisano v obvestilu za javnost.

Po prvih napovedih bo okrevanje trajalo do treh mesecev, kar pomeni, da je za Brazilca klubska sezona že končana. Do začetka svetovnega prvenstva v Rusiji, sredi junija, bi že moral biti pripravljen. V kakšnem fizičnem stanju? To je seveda v tem trenutku nemogoče predvideti.